Vali Kalkancı; ?Ya işe başlamayacağız ya da Başladığımız işi bitirmeden bırakmayacağız?

2018 Mali Yılı Bütçe Tasarısının görüşüleceği İl Genel Meclisinin Kasım ayı toplantısına katılan Vali Nurullah Naci Kalkancı, il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı önemli açıklamalarda bulund

GÜNDEM 3.11.2017 00:34:19 0
Vali Kalkancı; ?Ya işe başlamayacağız ya da Başladığımız işi bitirmeden bırakmayacağız?

2018 Mali Yılı Bütçe Tasarısının görüşüleceği İl Genel Meclisinin Kasım ayı toplantısına katılan Vali Nurullah Naci Kalkancı, il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı önemli açıklamalarda bulundu.


?Hizmetler eksiksiz yapılmalı?

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katılan Vali Nurullah Naci Kalkancı, bütçe planlaması yapılırken, yerinde kararlar verilmesi gerektiğine işaret etti.

 Vali Nurullah Naci Kalkancı, hizmetlerin eksiksiz yapılması gerektiğine vurgu yaptığı konuşmasında, ?Eski yıllarda, kibrit kutusuna, sigara paketleri notlar yazılırdı. O günlerden bu günlere geldik. Haklara hukuka riayet edilen bir hale geldik. Program yapacağız. Sizlerden ricam yüz liralık işe on lira ödenek koymayalım. Ya işe başlamayacağız ya da başladığımız işi bitirmeden bırakmayacağız. Yol, kanalizasyon, kilitli parke yapacaksak lütfen onun ödeneğini tam koyalım. Başladığımız işi bitirelim ve sözümüzde duralım. Eski izlenimi zihinlerde silelim. İş için ne gerekiyorsa o işe yeterli ödeneği aktaralım. Diğer bir konu sizlerden ricamız, siz karar organısınız, biz icra organıyız. İdareden gelen talebi mümkün olduğu ölçüde karşılanmasına özen gösterelim? dedi.

?Netice alıcı bütçe oluşturacağız?

Vali Nurullah Naci Kalkancı konuşmasının devamında, ?Doğru, isabetli, netice alıcı, halk memnuniyetini sağlamaya dönük bütçe oluşturacağınızı temenni ediyorum. Geçtiğimiz ay İller Bankasından borçlanma talebinde bulunduk. İnşallah oda gerçekleşirse geçen yılki bütçe rakamlarına yakın yatırım programıyla ilimizdeki alt yapı ve üst yapı eksiklerini bitirme, yeni ihtiyaçları karşılama yoluna gideceğiz.

Türkiye Petrolleri geçmiş yıllarda asfalt yardımı, sosyal ve eğitim yardımlarında bulunmuş ama Doğu ve Güneydoğuda bazı yerel yöneticiler bunu doğru yerde kullanmamış. Bundan dolayı Türkiye Petrolleri 2017 yılında bu yardımları sadece kayyuma devredilen belediyelerin hizmet yapması, bölücü zihniyetlerin halka yapmadığı hizmetleri yapması için oralara yardım yaptı. 2018 yılından itibaren Türkiye Petrollerinden bu yardımı almaya devam edeceğiz? diye konuştu.

 İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ise, Kasım ayı boyunca bütçe toplantılarının yapılacağını belirterek, ?Valimiz Kasım ayı meclis çalışmalarına katılarak bizleri onurlandırdılar. İl Genel Meclisine büyük değer vererek, kararlarımızın sürekli yanında olmuştur. Bize verdiği destekler için sayın valimize teşekkür ediyoruz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor