Vali Kalkancı´dan Afrin ve Hakkâri Gazilerine Ziyaret

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, geçtiğimiz günlerde Hakkâri´nin Şemdinli İlçesi Çam Tepe Birliğine bağlı üs bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada bacağından yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Sergen Akbudak ve Suriye´nin Afrin

GÜNDEM 13.02.2018 10:21:26 0
Vali Kalkancı´dan Afrin ve Hakkâri Gazilerine Ziyaret

Ziyarette Vali Kalkancı´ya İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve Besni Kaymakamı Ahmet Gencer eşlik etti. Hakkâri Şemdinli Gazisi Piyade Sözleşmeli Er Sergen Akbudak´ı evinde ziyaret ederek bir buket çiçek takdim eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, gazi ve ailesiyle sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletip, acil şifalar diledi.

Vali Kalkancı, ?Yüce milletimiz, vatanımızın bekası ve milletimizin huzuru için büyük fedakârlıklar gösteren kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmamış, bundan sonra da unutmayacaktır. Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Herhangi bir talebiniz olduğunda kapılarımız sizlere her zaman açıktır. Sergen gibi yüreği iman, vatan, bayrak ve millet sevgisiyle dolu olan evlatlarımız olduğu sürece birlik ve beraberliğimizi hiçbir güç bozamayacaktır. Aynı saldırıda vatan, bayrak ve değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Allah´tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın? dedi. 

Hakkâri Şemdinli Gazisi Sergen Akbudak ve ailesi ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Nurullah Naci Kalkancı ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 

Afrin Gazisi Ekinci´ye Ziyaret

Türkiye´nin sınır güvenliğini sağlamak, dost ve kardeş bölge halkını PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ´a mensup teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye´nin kuzeybatısındaki Afrin Bölgesinde yürütülen ?Zeytin Dalı? Harekatı´nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mesut Ekinci memleketi Adıyaman´a getirildi.

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve Besni Kaymakamı Ahmet Gençer´le birlikte Tunceli 4. Komando Tugayında görevli iken Afrin´de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtına katılarak ayak parmağında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mesut Ekinci´yi Besni ilçesindeki evinde ziyaret etti.

Vali Kalkancı, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin´de yürütülen operasyonda gösterdikleri cesaret ve kahramanlıklardan dolayı tüm Mehmetçiklere ve Piyade Uzman Çavuş Mesut Ekinci´ye teşekkür ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.   

Piyade Uzman Çavuş Mesut Ekinci, kendisini ziyaret eden Vali Nurullah Naci Kalkancı ve İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy´a teşekkür ederek, amacım bir an önce ayağa kalkıp Afrin´de vatan savunması yapan kahraman silah arkadaşlarımın yanına dönmektir.

Afrin Gazisi Mesut Ekinci´yle bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Nurullah Naci Kalkancı ise, ?vatanımızın ve milletimizin bekası için Afrin´de vatan ve bayrak aşkıyla vatan savunması yapan kahraman Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz. Dualarımız ve desteğimiz onlarla birlikte Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah kahraman ordumuzu muzaffer etsin. Kutsal vatan toprakları uğruna şehadete mertebesine erişen tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, kahraman gazilerimize ise sağlık ve şifa diliyorum? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor