Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

VALİ KALKANCI´NIN KÖY ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, köylere yönelik hizmetlerin etkin, verimli ve daha seri bir şekilde sunulması ve kırsalda yaşayan vatandaşların ihtiyaç, sorun ve taleplerini yerinde görüp tespit etmek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla başlatt

GÜNDEM 1.06.2018 10:56:11 0
VALİ KALKANCI´NIN KÖY ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Vali Kalkancı, Adıyaman´ın köylerini daha yaşanılır hale getirmek ve varsa karşılaştıkları problemleri çözüme kavuşturmak amacıyla Ramazan Ayında başlattığı köy ziyaretleri programı kapsamında, Taşgedik, Ahikan, Esence, Dağ Kuyucak, Derinsu, Pınaryayla, Çakmaklar ve Bozatlı Köylerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Vali Nurullah Naci Kalkancı´ya Vali Yardımcısı Adem Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık eşlik etti.

Gittiği köylerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Vali Kalkancı, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla buluşarak istek ve arzularını dinledi. İl Özel İdaresi ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapımı tamamlanan bazı alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇAKMAKLAR KÖYÜNDE VALİ KALKANCI´YA ZILGITLI KARŞILAMA

Çakmaklar Köyüne gelişinde kadını-erkeği, genci-yaşlısının alkışları ve zılgıtları eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılanan Vali Nurullah Naci Kalkancı, burada kendisini karşılamak için uzun kuyruklar oluşturan köylülerle tek tek tokalaştı. Ellerinde Türk Bayrakları bulunan kadınlarla sohbet ederek, çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

Köy ziyaretlerinde kendisine iletilen ihtiyaç, talep ve önerileri dinleyerek tek tek not alan Vali Nurullah Naci Kalkancı, beraberinde bulunan yetkililere köylüler tarafından dile getirilen konularla ilgili çalışmaların yapılmasına dair talimat verdi.

Köylülerle sohbet ederek, kendisine aktarılan konuların bizzat takipçisi olacağını belirten Vali Kalkancı, köy ziyaretlerinde vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, bu mübarek ayın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diledi.

Gittiği köylerde etrafına toplanan çocuklara da özel ilgi gösteren Vali Nurullah Naci Kalkancı, çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER