Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Mahmut Çuhadar´dan Şehit Polis Murat Toprak´ın ailesine ziyaret

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 16 Eylül 2012 tarihinde Bingöl´ün Karlıova ilçesinde güvenliğin sağlanmasına yönelik görev bölgesinden döndükleri esnada PKK bölücü terör örgütü mensuplarının daha önce yola tuzakladıkları patlayıcı maddenin patlatılması so

GÜNDEM 24.06.2021 11:43:30 0
Vali Mahmut Çuhadar´dan Şehit Polis  Murat Toprak´ın ailesine ziyaret

Şehit Polis Memuru Murat Toprak´ın ailesini ziyaret sırasında Vali Mahmut Çuhadar´a Kahta Kaymakamı Abdil Koç, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve Kahta İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Kavak ve Sırrı Köse eşlik etti.
Narsırtı Köyünde Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindeki heyeti Şehit Murat Toprak´ın babası Ramazan Toprak karşıladı.
Gerçekleşen ziyarette Şehit Polis Memuru Murat Toprak´ın babası Ramazan Toprak´a yakın ilgi göstererek sohbet eden Vali Mahmut Çuhadar, ?şehitlerimizin geride bıraktığı anne-baba ve ailesi devletimizin emanetleridir. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan onlara minnettardır. Millet ve devlet olarak emanetimize her zaman sahip çıkacağız. Kıymetli şehit ailelerimize kapımız da gönlümüzde her zaman açıktır. Birlik ve dirayetimizin bozulmaması için kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan kahraman şehidimiz Murat kardeşimize ve tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun?dedi.
Vali Mahmut Çuhadar daha sonra Şehit Polis Memuru Murat Toprak´ın Narsırtı Köyündeki mezarını ziyaret ederek dua etti. Acılı baba Ramazan Toprak´a başsağlığı ve sabır diledi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER