Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Pekmez´den Barış Pınarı Harekâtı Gazilerine Ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye´de yürüttüğü Barış Pınarı Harekatında EYP´nin patlaması sonucu Suriye´nin Tel Abyad kentinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Veysel Çalışır ile Piyade Uzman Çavuş Cuma Kara memleketi Adıyaman´a getirildi.

GÜNDEM 30.10.2019 08:32:55 0
Vali Pekmez´den Barış Pınarı Harekâtı Gazilerine Ziyaret

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi ile birlikte Türkiye´nin sınır güvenliğini sağlamak, dost ve kardeş bölge halkını PKK/PYD/ ve YPG terör örgütünün baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince Fırat´ın doğusunda başlatılan ?Barış Pınarı? Harekâtında yaralanan ve Şanlıurfa´daki ilk tedavilerinin ardından memleketi Adıyaman´a getirilen Piyade Uzman Çavuş Veysel Çalışır ile Piyade Uzman Çavuş Cuma Kara´yı evinde ziyaret etti.
Vali Aykut Pekmez, beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Piyade Uzman Çavuş Veysel Çalışır´ı Adıyaman merkezdeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Buradaki ziyaretin ardından Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Piyade Uzman Çavuş Cuma Kara´yı baba ocağı Yenice Köyünde ziyaret ederek ?Barış Pınarı? Harekâtı kapsamında Fırat´ın doğusunda yürütülen operasyonda gösterdikleri cesaret ve kahramanlıklardan dolayı tüm Mehmetçiklere ve Piyade Uzman Çavuş Veysel Çalışır ile Cuma Kara´ya teşekkür ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Gerçekleşen ziyarette ?Barış Pınarı? Harekâtı gazileri Veysel Çalışır ve Cuma Kara´yla bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Aykut Pekmez, ?vatanımızın ve milletimizin bekası ile Türkiye´nin sınır güvenliğini sağlamak, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütlerinin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla Türki Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Fırat´ın doğusunda başlatılan ?Barış Pınarı? Harekâtında vatan ve bayrak aşkıyla vatan savunması yapan kahraman Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz. Dualarımız ve desteğimiz onlarla birlikte Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah kahraman ordumuzu muzaffer etsin. Kutsal vatan toprakları uğruna şehadete mertebesine erişen tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, kahraman gazilerimize ise sağlık ve şifa diliyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER