Vali Sodan’dan veda açıklaması

GÜNDEM 17.08.2012 14:34:15 0
Vali Sodan’dan veda açıklaması

 

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantısında yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek, il genel meclisi üyeleriyle vedalaştı. Vali Sodan yaptığı açıklamalarda, “Görevde bulundum süre içerisinde Adıyaman’a nasıl yararlı olurum” düşüncesiyle hareket ettiğini belirtti.

Yaptığı açıklamaların devamında, Adıyaman’da 4 yıldan bu yana görev yaptığını ve çok güzel işlere imza attıklarını ve bu başarının temelinde birlik ve beraberliğin, huzur içerisinde çalışmanın olduğunu belirten Vali Sodan, Adıyaman’dan huzur içerisinde ayrıldığını ifade etti.

Yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler veren Sodan; “İmkânlar ölçüsünde görevimizi en iyi bir şekilde yerine getirdik. Görevde bulunduğum süre içerisinde görevimin hakkını yerine getirmek için elimden ne geliyorsa yaptım. Görevde bulunduğum süre içerisinde her günümde Adıyaman'a nasıl yararlı olurum diye çalıştım. Bu süreçte Adıyaman'a sağlık alanında yer tahsisi yaparak 400 yataklı bir hastanenin yapılmasında önemli bir emeğimiz oldu. Yine eğitim alanında geçmiş dönemlerde yapılan toplam 3 bin 800 derslik okul varken sadece bizim dönemimizde bin 800 derslik yapıldı. Bu süreçte 50 okul ve 15 lise yaparak hizmete açtık. Ayrıca 3 olan anaokulu sayısını da 30'a çıkardık. Yine bölünmüş yollar ve Nissibi Köprüsü gibi önemli çalışmalara arkadaşlarımızla imza attık. Buradan ayrılırken kalbim çok rahat bir şekilde ayrılıyorum.”dedi.

Yapılan konuşmanın ardından İl Genel Meclisi üyeleri Kâhta ilçesi Çaybaşı Köyü 563 parsel üzerine yapılması planlanan öğrenci yurdu ile Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan İl Özel İdaresi 2012 yılı performans programında bulunan kanalizasyon projesi yaptırılması raporunu görüştü.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor