VALİ OSMAN VAROL GERGER’DE

Vali Dr. Osman Varol, ilçelerin ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespiti ile karşılaşılan sorunlara çözüm önerileri getirmek amacıyla ilçe gezilerine Gerger’le devam etti.

GÜNDEM 24.07.2023 11:02:00 0
VALİ OSMAN VAROL GERGER’DE

İlçe Kaymakamı Ömer Saygılı, Belediye Başkanı Erkan Aksoy ve ilçe yöneticileri tarafından Gerger Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Dr. Osman Varol, karşılama sonrası Kaymakamlık makamına geçerek, 24 Ocak 2020 tarihindeki Elazığ ve 6 Şubat 2023 tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ilçedeki genel durum, hasar tespit çalışmaları, kamu yatırım ve hizmetler ile ihtiyaç ve sorunları hakkında ilçe Kaymakamından brifing aldı. Brifing’te ilçenin sorunları masaya yatırılarak, çözüm önerileri görüşüldü.  

Kaymakamlık ziyareti sonrası Vali Varol, sorun ve sıkıntılar ile ihtiyaç ve talepleri dinlemek amacıyla Gerger köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
 
Vali Dr. Osman Varol başkanlığında köy ve mahalle muhtarlarıyla yapılan toplantıya Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Mustafa Alkayış, Gerger Kaymakamı Ömer Saygılı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık ve Gerger Belediye Başkanı Erkan Aksoy katıldı.
  
Gerçekleşen toplantıda muhtarların köylerinde karşılaştıkları sorun, talep ve ihtiyaçları dinleyen Vali Varol, köylerin sorun ve ihtiyaçları hakkında muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, sorunları ve çözüm önerilerini dinledi.

Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda Vali Dr. Osman Varol, köy ve mahalle muhtarlarının dile getirdiği talepleri tek tek not aldırarak, bu sorunları inceleyeceklerini ve imkânların el verdiği ölçüde sıkıntıları çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

Köy ve mahalle muhtarlarıyla yapılan toplantı sonrası Vali Varol, 24 Ocak 2020 tarihinde merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6.8 şiddetindeki deprem sonrası Gerger ilçe merkezinde yapılan afet konutlarını inceleyerek, inşaat çalışmalarının devam ettiği konutların son durumu hakkında bilgi aldı. 

Buradaki incelemelerinin ardından Vali Varol, Gerger esnafını ziyaret etti. İlçe halkının ve esnafının yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Vali Varol, ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Vali Varol, daha sonra karayollarının Gerger’deki yol yapım şantiyesini inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi almasıyla Gerger temaslarını tamamladı.

Kaynak. Besni Ekspres Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: OSMAN VAROL GERGER’

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor