VALİ OSMAN VAROL İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NDA BRİFİNG ALDI

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Adıyaman Valisi Osman Varol, kurum ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek brifing aldı.

GÜNDEM 4.07.2023 10:14:00 0
VALİ OSMAN VAROL İL JANDARMA  KOMUTANLIĞI’NDA BRİFİNG ALDI

İl Jandarma Komutanlığına gelişinde Vali Osman Varol’u İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Erbakıcı, Komutan Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı. 
Tören mangasını selamladıktan sonra Jandarma’nın şeref defterini imzalayan Vali Osman Varol, İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Erbakıcı’yla bir süre görüştükten sonra il genelinde Jandarma’nın sorumluluk alanında yapılan çalışmalar, personel durumu ile kırsal kesimdeki genel asayiş uygulamaları hakkında brifing aldı. 

Ziyaretiyle ilgili konuşan Vali Varol; “Öncelikle ilimizin ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının çözümü noktasında bugün İl Jandarma Komutanlığımızdan başlayarak brifing almaya başladık. Adıyamanlı vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeden, gece gündüz demeden özveriyle görev yapan Jandarma personelimize teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Haber Kaynak: Besni Ekspres Haber Merkezi


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor