Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Valilik ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası başlattı

Adıyaman Valili Mahmut Çuhadar Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileler için yardım kampanyası başlatıldığını bildirdi. Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Vali Çuhadar tüm hayırseverleri destek olmaya davet etti.

GÜNDEM 16.04.2021 10:19:13 0
Valilik ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası başlattı

Kampanya ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Vali Çuhadar Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu dile getirdi.
Vali Çuhadar açıklamalarında şunları ifade etti; ?Değerli Adıyamanlı hemşerilerimiz, bilindiği gibi 11 ayın sultanı Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. Ramazan ayı paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmaya vesile olan mukaddes bir aydır. Valilik olarak bu mübarek ayda ilimizdeki ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek ve gönüllere dokunabilmek amacıyla siz kıymetli hayırseverlerimizin desteği ile bir yardım kampanyası düzenlemiş bulunuyoruz. Bu kapsamda, maneviyatın zirve yaptığı bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofrasına bir lokma da ben göndereyim diyorsanız başlatılan yardım kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlarımız Adıyaman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Ziraat Bankası IBAN No. 41 001 0016 7837 4000 3550 35 no´lu hesabına bağışta bulunabilirler? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER