VASİYET 2’YE BESNİ’DE BÜYÜK İLGİ

Yazar Okan Onur’un kaleme aldığı “Vasiyet ” adlı Atatürk’ün hayatı ve bilinmeyen yönlerini konu alan kitabının sahneye uyarlanmış ikinci gösterisi Besni’de ilgiyle izlendi.

GÜNDEM 1.11.2022 08:26:00 0
VASİYET 2’YE BESNİ’DE BÜYÜK İLGİ

Besni Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından organize edilen programda Atatürk'ün hayatını ve bilinmeyen yönlerini tek kişilik gösterisi ile anlatan Okan Onur ilk gösterisinde olduğu gibi bir kez daha duygulu anlar yaşattı.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlen etkinlikte, Yazar Okan Onur'un tek başına sahnelediği "Vasiyet 2" adlı anlatımda Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatına dair bilinmeyen yönleri bir prodüksiyonla aktarılırken Yazar Okan Onur’un etkileyici sahne gösterisi ile katılımcılar anlatılanları adeta yaşadı.

Gösteri sonunda Besni Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Erol Özbay tarafından Okan Onur'a teşekkür plaketi verildi. Yazar Onur ise bir kez daha Besni'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Atatürk'e dair bilinmeyenler Mustafa Kemal Atatürk hakkında yazılmış 45 eserin derlemesi ile ortaya çıkan ve hazırlıkları yaklaşık bir buçuk sene süren Vasiyet kitabı Okan Onur'un hazırladığı, moderatörlüğünü yaptığı ve seslendirdiği bir eserdir.

 


Anahtar Kelimeler: VASİYET BESNİ’ BÜYÜK

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor