VASİYET BESNİ’DE İLGİYLE İZLENDİ

Yazar Okan Onur’un kaleme aldığı “Vasiyet” adlı Atatürk’ün hayatı ve bilinmeyen yönlerini konu alan kitabının sahneye uyarlanmış hali Besni’de ilgiyle izlendi.

GÜNDEM 5.12.2021 12:28:00 0
VASİYET BESNİ’DE İLGİYLE İZLENDİ

Besni Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından organize edilen programda Atatürk'ün hayatını ve bilinmeyen yönlerini tek kişilik gösterisi ile anlatan Okan Onur, duygulu anlar yaşattı.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlen etkinlikte, Yazar Okan Onur'un tek başına sahnelediği "Vasiyet " adlı anlatımda Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatına dair bilinmeyen yönleri bir prodüksiyonla aktarıldı.

Gösteri sonunda Besni Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Erol Özbay tarafından Okan Onur'a teşekkür plaketi verildi. Yazar Onur ise Başkan Özbay'a Besni'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “ 47 şehir gezdim ve 60. Gösterimi Besni'de sizlere anlatmaya çalıştım. Ancak sergilediğim gösteriler içerisinde Atatürk'ü bu kadar candan dinleyen ve gerçekten benimseyerek kabullenen bir şehir, bir topluluk ile karşılaşmadım. Sizlere göstermiş olduğunuz ilgiden ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben Atatürk aşığı bir insanım bu duygu ve düşüncelerimi sizlere elimden geldiğince anlatmaya gayret gösterdim. 'Vasiyet' adlı gösterimin son durağı olan Besni'de sizlerle birlikte olmaktan gurur duydum. Vasiyet-2 adlı kitabımın ve gösteriminin hazırlıklarına başlayacağımın için burada son gösterimi sizlerle paylaştım. Ancak sözüm olsun 'Vasiyet-2' adlı gösterimin ilk adresi yine Besni olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Atatürk'e dair bilinmeyenler Mustafa Kemal Atatürk hakkında yazılmış 45 eserin derlemesi ile ortaya çıkan ve hazırlıkları yaklaşık bir buçuk sene süren Vasiyet kitabı Okan Onur'un hazırladığı, moderatörlüğünü yaptığı ve seslendirdiği bir eserdir.


Anahtar Kelimeler: VASİYET BESNİ’ İLGİYLE İZLENDİ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor