Vatandaşlara 8 bin adet fidan dağıtıldı

Besni´ye daha fazla yeşil alan kazandırma amacıyla bahar ayında dikilmesi dolayısıyla Besni Belediyesi tarafından vatandaşlara 8 bin adet fidan dağıtıldı.

GÜNDEM 10.03.2020 13:30:49 0
Vatandaşlara 8 bin adet fidan dağıtıldı

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, yaptığı açıklamada, Besni´ye yeşil bir yüz kazandırmak adına çalışmalara devam ettiklerini belirtti.
Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile ilçeye çam, kayısı ve badem fidanları tedarik ettiklerini Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtıldığını belirterek," Daha yeşil bir Besni için ilçemize yeşil alan kazandırma yolunda hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Besni Belediyesi olarak Besni´ye ait alanları ağaçlandırma çalışması yaparken aynı zamanda vatandaşlarımızın kendi evlerine dikmeleri için 8 bin adet çam, badem ve kayısı fidanları dağıttık?
Başkan Emre, Besni´yi zamanla daha yeşil bir görüntüye kavuşturacakları dile getirerek, ?Fidanların ilçemize kazandırılmasında bizlere yardım eden Adıyaman Orman İşletme Müdürü Mehmet Harbi´ye ve Adıyaman Orman İşletme Fidanlık Şefi Hakan Demirbağ´a teşekkür ederim? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor