VATANDAŞTAN AKEDAŞ’A BÜYÜK TEPKİ!

Salı günü başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Besni’ye bağlı tüm köy yolları kapanırken 10 saatlik elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşlar geceyi karanlıkta ve soğukta geçirdi.

GÜNDEM 19.01.2022 14:26:00 0
VATANDAŞTAN AKEDAŞ’A BÜYÜK TEPKİ!

10 SAAT ELEKTRİK GİTTİ AKEDAŞ’A BÜYÜK TEPKİ!

Şehir merkezinde Yer yer yarım metreyi bulan kar yağışının ardından dün gece saatlerinden itibaren yaşanan elektrik ve su kesintileri vatandaşı çileden çıkardı. Besni genelindeki 10 saatlik Elektrik kesintisi nedeniyle buz gibi bir gece geçiren vatandaşlar sosyal medya hesaplarından AKEDAS’a tepki gösterdi. Halen Besni'nin birçok bölgesine elektrik verilemezken, vatandaşlar; “Sadece iki gündür kar yağıyor ancak nasıl olurda yetkililer bunun önlemini almıyor. Her yıl fahiş fiyatlarla elektrik faturası kesen dağıtım şirketleri vatandaşın cebinden topladıkları milyonlarla altyapılarını neden güçlendirmiyor. Fatura günü geldiğinde tepemize çökmesini biliyorlar. Sabaha kadar donduk.” diyerek tepkilerini ortaya koydu.

Belediye elektrik kesintisi nedeniyle su verilemediği açıkladı.

ÇALIŞMALAR YETERSİZ KALDI

Kar yağışı şu saatlerde etkisini azaltsa da dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler nedeniyle şehrin bazı noktalarında trafik felç olurken bir çok maddi hasarlı kaza yaşandı. Şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk Caddesi, Besni- Gaziantep karayolu, Sarhan mevkii gibi birçok bölgede devam eden kar temizleme çalışmaları etkili kar yağışı nedeniyle yetersiz kalıyor.

Şuana kadar bütün köy yollarının kapalı olduğu Besni’de Özel İdare, Besni Belediyesi, belde belediyeleri ve özel şirketlerinin iş makineleriyle yol açma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: VATANDAŞTAN AKEDAŞ’ BÜYÜK TEPKİ!

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor