Bugün, 19 Mart 2024 Salı

VATANINI SEVENLER FEDERASYONUNDAN AGC´YE ZİYARET

Vatanını Sevenler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yılmaz, Genel Başkan Yardımcısı Serdar Tüzün, Kadın Kolları Genel Başkanı Sedef Kanyılmaz, Adıyaman İl Başkanı Vahap Dişkaya, Hatay İl Başkanı Hasip Aslanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Gazetecile

GÜNDEM 15.09.2021 12:14:10 0
VATANINI SEVENLER FEDERASYONUNDAN AGC´YE ZİYARET

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Federasyon Başkanı Mehmet Yılmaz; ?Vatanını Sevenler Federasyonu olarak dün Adıyaman İl Başkanımız Vahap Bey´in oğlunun düğünü dolayısıyla geldik. Aynı zamanda yönetimimizde de bulunan Zeki Dişkaya bizi ağırlıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Vahap başkanımıza da teşekkür ediyorum. Adıyaman teşkilatımızın çok değerli mensuplarına da göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.

Bu arada biz yönetim olarak Teşkilat Başkanımız Sayın Serdar Tüzün, Kadın Kolları Başkanımız Sedef hoca ile beraber aynı zamanda da Hatay İl Başkanımız Hasip Bey´le beraber Hatay teşkilatımızı da ziyaret ettik. Federasyonun oradaki çalışmalarını yerinde gördük. Hatay teşkilatımızın çok başarılı çalışmalarını gözlemledim. Bu hususta Hasip Başkanımıza teşekkür ediyorum.

Dediğim gibi bugün Adıyaman´dayız. Adıyaman benim için çok özel bir şehir. Adıyamanlılara karşı benim özel bir sevgim, saygım var.

Federasyonumuzu isterseniz biraz tanıtayım. Bizler Vatanını Sevenler Federasyonu olarak 4.yılımızdayız. Kuva-yı Milliye ruhuyla yola çıktık. Hiçbir ideolojiyi taraf edinmedik. Sadece vatan millet sevgisiyle yolumuza devam ediyoruz. Bizim için mevzubahis vatansa gerisi teferruattır diyoruz.

83 milyonluk bir aileyi oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah bu 83 milyonluk aileyi hep beraber oluşturacağız. Bizleri seyreden Adıyamanlı kardeşlerimi ve tüm yurttaşlarımı Vatanını Sevenler Federasyonu´na katılmaya davet ediyorum? diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AGC Başkanı Zeki Dişkaya ise; ?Vatanını Sevenler Federasyonu´nun çok saygıdeğer Genel Başkanı, Kadın Kollarımızın Sayın Genel Başkanı, Hatay İl Başkanımız, teşkilat mensuplarımız, özellikle emektar Serdar başkanım ve Adıyaman´daki yol arkadaşlarımız öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Yeğenimin düğünü dolayısıyla Sayın Genel Başkanım teşrif ettiler Adıyaman´a. Şeref verdiler. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Vatanını Sevenler Federasyonu´nu ülke genelinde hatta dünya genelinde teşkilatlanma amaçlı kurulan, siyasi mülahazalardan uzak, vatanını seven herkesin bir çatı altında bir araya gelmesi, ?Ülkem, milletim ve değerlerim´ diyebilmesi için kurulan hayırlı bir yapı. Bizler de bu yapının içerisindeyiz. Adıyaman´da arkadaşlarımız da bu yapının içerisinde. İnşallah buradan temenni ediyorum ülke genelinde en kısa zamanda teşkilatlanmamızı bitirir ve sonuç alıcı sesleri getirmeye başlarız diye ümit ediyorum. Ben bu duygu ve düşüncelerle bütün misafirlerimizi tekrar saygıyla selamlıyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER