Veysel Özbay Muhtarlık Sürecini Değerlendirdi

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Yeni Besni Mahallesinden muhtar seçilen Veysel Özbay 4 yıllık görev sürecini değerlendirdi.

GÜNDEM 20.03.2018 09:44:03 0
Veysel Özbay Muhtarlık Sürecini Değerlendirdi

Göreve geldikleri günden beri birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini belirten Muhtar Özbay şunları söyledi; ?Mahallemizin güven ve hizmet derecesi kurumsal ölçek de güçlü olmasına bağlıdır. Bu güç kaynağı ise bizleriz, yani yeni Besni halkıdır. Mahallemizin bugüne kadar hizmet yoksunu bırakılmasına hepimiz birlikte karşı durmalıyız. Hep birlikte birbirimizin aktif desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz yeni bir dönemi 30 Mart 2014 yılında başlattık.

Unutmamamız gerekenlerden en önemlisi mahallemizde yaşayan insanların günlük yaşam seviyelerini yükseltmiş olmamızdır. Daha da önemlisi yapılan hizmetlerin bireysel hesapların üzerinde olmasıdır. Bilmeliyiz ki gücümüz yaratıcılığımızla birlikte orantılıdır. Sorunları erteleyen, öteleyen yaklaşımlar yıkılarak, sorunlara çözüm üreten yeni bir anlayış inşa ettik.

30 Mart 2014 seçimleri sonrası başlayan bu yeni dönem insan onurunu yüceldiği, emeğin ve alın terinin yüceltildiği yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur. Şunu bilmeliyiz ki yarın bu günden daha ilerde olmalıyız ve olmak zorundayız. Bunun için sorunlarımızı çözebilmek için yeni bir dönemi 30 Mart 2014 yılında başlattık.

Ayrıca hep birlikte mahallemizin sorunsuz ve daha güzel bir yaşam için el ele verip bu yeni dönemi daha ileriye taşımalıyız. 21. Yüzyılın ilk çeyreğinde, 2023 ülke hedeflerini de gözeterek mahallemizin sorunsuz bir mahalle sürecini devam ettirmeliyiz. Bunun için diyoruz ki yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Göreve geldiğimiz günden bugüne Besni Belediyesi fen işleri müdürlüğü ile koordineli çalışarak Yeni Besni Mahallesi eski Adıyaman yolu zirai donatıma kadar 4050 metre kare kilitli taşı döşettik ve yol boyu ağaçlandırma yaptık.

Yeni Besni Mahallesi Kızılcapınar yolunu 1500 metrekare kilit taşı ile döşettik. Yeni Besni Mahallesi Merinos Caddesinin 3050 metre karesini kilitli taşla döşettik, kalan bölüm asfalt olacak. Yeni Besni Mahallesi İnönü Caddesini 660 metrekare kilitli taşla döşettik.

Taş ocağı bölgesine bir taziye evi dedik ve bir hayırsever vatandaşımız tarafında yapılarak hizmete açılmıştır. Bu hayırsever vatandaşımıza ve öncülük yapan değerli Mustafa Baba´ya teşekkür ediyoruz.  Yeni Besni mahallesinde 35 yıldır çözülmeyen alt yapısını yeniledik.

Tuğsuzlar camii sokağında 160 metre alt yapıyı yeniledik. İnönü Caddesinde 140, Narinler Caddesinde 300, Kurdini bölgesinde 240 metre altyapıyı yeniledik.

25 yıldır yapılmayan Kurdini deresinin ıslahını bitirdik. Mahallemizde yapı yasaklı olan alanda yeniden imar çalışmasını başlattık ve inşallah bu yıl bitireceğiz. Mahallemizde Besni Eğitim Vakfı İlkokulu karşısında yapılan bin 400 metrekare Kaygusuzlar Parkını bu yıl hizmete açacağız. Yine mahallemizde doğalgaz çekilmedik hiçbir cadde ve sokak kalmamıştır. Taş ocağı bölgesinde bulunan ve daha önce ziyaret olarak bilinen Örolar çeşmesini yaptırdık ve halkın hizmetine sunduk.

2018 yılı projelerimiz ise şöyle; ?Taş Ocağı Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Merison Caddesinin asfaltlanması.

Önümüzdeki dönem 2019 ve 2023 arası projelerimiz ise şöyle; ?Yeni Besni Mahallesine mahalle sağlık bakım evi, yeniden yapılanma. Bu çalışmalarımızı Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ile istişare ederek ve Besni Belediyesi İmar İşleri Müdürü, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile koordineli çalışarak gerçekleştirdik. Bu hizmetlerde emeği geçen tüm birim amirlerine ve personellere teşekkür ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor