VİYADÜK ÇALIŞMALARI KAPLUMBAĞA HIZINDA!

Eski Besni Ören yerinde yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek için başlatılan viyadük projesi adeta yılan hikayesine döndü. 2 yıl önce yapımına başlanan ve birkaç kez kesintiye uğrayan viyadük çalışmasının ne zaman tamamlanacağı ise bilinmezliğini koru

GÜNDEM 6.09.2019 09:35:13 0
VİYADÜK ÇALIŞMALARI KAPLUMBAĞA HIZINDA!

KAZALARIN ÖNÜNE GEÇECEKTİ

Eski Besni Ören yerinde meydana gelen ölümcül kazaların önüne geçmek için 2017 yılında başlatılan viyadük çalışması adeta yılan hikayesine döndü. Çift şeritli olarak toplam 300 metre uzunluğunda yapılması planlanan viyadük çalışmasının durup durup tekrar başlaması vatandaşların da tepkisine neden oldu. Projenin ne zaman tamamlanacağı bilinmezliğini korurken yetkililer tarafından da çalışmanın akıbeti konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

ÇALIŞMANIN YİNE DURMASI MUHTEMEL

1 hafta önce yeniden başlayan ve birkaç iş makinasının çalıştığı viyadük inşaatı kaplumbağa hızında ilerliyor. Vatandaşlar ise çalışmanın yeniden durabileceğine muhtemel gözüyle bakıyor.
Sonbahara girdiğimiz şu günlerde yakında yağışların da başlaması göz önüne alınırsa çalışmaların yeniden durabileceğine kesin gözüyle bakılıyor.
Öte yandan yine çok sayıda kazanın meydana geldiği Üçgöz (Sofraz) yol ayrımına yapılacağı açıklanan köprülü kavşağın da yapımına başlanmadı. Devlet Hastanesinin de bu bölgede olması vesilesiyle yoğun araç trafiği kavşakta kazalara neden oluyor.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor