Yahya Uğur Yeniden Başkan

Fenerbahçe Spor Kulübü İstanbul Fatih Şubesi Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda tek aday olan Besnili İşadamı hemşerimiz Yahya Uğur, üst üste ikinci kez başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 27.02.2018 10:56:19 0
Yahya Uğur Yeniden Başkan

Fenerbahçe Spor Kulübü İstanbul Fatih Şubesi Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda tek aday olan Besnili İşadamı hemşerimiz Yahya Uğur, üst üste ikinci kez başkanlığa seçildi. Öte yandan genel kurulda bir ilke imza atıldı ve burada seçilen delegeler, Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu´nda oy kullanabilecekler. Ayrıca Başkan Yahya Uğur, yönetim kurulunun tamamını temsilci üyelerden oluşturdu.

Yoğun katılımın olduğu genel kurulda ilk olarak Divan Başkanlığı Seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu seçildi. Yahya Uğur´un tek aday olarak girdiği seçim yaklaşık 5 saat sürdü. Seçimin ardından Yahya Uğur, üst üste ikinci kez başkan seçildi.

Şekip Mosturoğlu: ?Tarihi bir gün?

Seçimle ilgili FB TV´ye açıklamalarda bulunan Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, ?Tarihi bir güne şahitlik ediyoruz. Hedef 1 Milyon Üye Projesi ve Şube fikirlerini konuşmaya başladığımızda aslında bugünleri düşünüyorduk. Burada seçilecek delegeler genel kurulda oy kullanacaklar. Seçme ve seçilme hakları olacak. Onun için de heyecanlıyız. Demokrasinin varlığını diğer kulüplere örnek olacak şekilde gösteriyoruz. Bağımsız adaylar konuşmalarını yaptılar. Bu açıdan baktığınızda projenin doğru bir proje olduğunu, Fenerbahçe taraftarının da, Fenerbahçe ailesinin de bu projeye sahip çıktığını görüyoruz. Çok sevindirici. Yahya beye çok teşekkür ediyoruz. İnşallah iyi bir dönem geçirir. Geçtiğimiz dönemde sayısal olarak İstanbul´un en önemli iki şubesinden biriydi. Üye kazandırmada da birinci sıradaydı. Önemli aktiviteler yaptı. Bu dönemde de aynı aktiviteleri yapmasını bekliyorum. Üye sayısı olarak da kendisinden 2 kat üye yapma sözünü aldık. Fenerbahçe´ye çok büyük hizmetleri var ve inşallah bu hizmetleri sürdürür.? dedi.

Yahya Uğur: ?Yönetim kurulumuzun tamamı temsilci üyelerden?

Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur da, ?Öncelikle Sayın başkanımıza bugün bizimle beraber olduğu için, genel kurulumuza katılıp divan başkanlığı yaptığı için çok teşekkür ediyorum. Şube başkanı olduğum günden itibaren gerek Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım, gerek yönetim kurulumuz yapmak istediğimiz her projemizin arkasında ve destekçisi oldular. Bugün tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Hepsinin desteğiyle tek aday olarak seçimlere girdim. Daha etkin ve daha güçlü yönetim kurulumuzla beraber, geçen dönem gerçekten bize çok iyi destek ve hizmet veren bir yönetim kurulumuz vardı. Bu dönem yeni bir şey yaptık. Temsilci üyelerimizin daha aktif olarak yönetimlerimizin içerisinde yer alması için Yönetim Kurulumuzun tamamını temsilci üyelerden oluşturduk. Şekip başkanımızın da dediği gibi Şubemiz, bir ilki başlatıyor. Genel kurulda oy kullanacak delegelerimizi belirliyoruz. Birçok üyemiz aday oldu, konuştu. Günün sonunda kazanan Fenerbahçe. Fenerbahçe´nin yarınla ilgili yapacağı projeleri şekillendirmek isteyen birçok kişi olduğunu gördük. Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Başkanımıza ve yönetimimize bugüne kadar verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Dün neler yaptıysak, yarın daha çoğunu yapmak için mücadele edeceğiz? diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Yahya Uğur Yeniden Başkan

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor