Yaman’dan Fahri Serter’e veda ziyareti

GÜNDEM 20.08.2013 12:47:30 0
Yaman’dan Fahri Serter’e veda ziyareti

Besni Emniyet Müdürü Mustafa Yaman ziyaretinde yaptığı açıklamada İlçede asayişin sağlanması ve halkın huzurunun korunması için yaptıkları çalışmalara her türlü desteği verdiği için Belediye Başkanı Fahri Serter’e teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Mustafa Yaman “Mesai arkadaşlarımla birlikte emniyetin sağlanması ve huzurun korunması için çalıştık. Besni’de kurumlar arası dayanışmanın en güzel örneğine şahit oldum.  Besni’den güzel anılarla ayrılıyorum.İ lçe Emniyet Müdürlüğüne arsa tahsisi,mobesenin  gelmesi yönünde büyük katkıda bulunarak belediyenin tüm imkanlarını seferber eden, ilçeye en iyi ve kaliteli hizmeti vermeye çalışan emniyet teşkilatımıza her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Fahri Serter’e teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Besni Belediye Başkanı Fahri Serter ise yaptığı açıklamada, “Emniyeti ve güvenliği olmayan bir ilçede görev yapmak zordur. Önce halkın huzuru ve güveni sağlanmalıdır. Bu bağlamda ilçemize hizmet vermek için dayanışma duygusuyla çalıştığımız Emniyet Müdürümüz Mustafa Yaman’a şahsım ve hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yeri olan Nizip’te başarılı hizmetlerini devam ettireceğine inanıyorum.” dedi.

Ziyaretten sonra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, ilçe Emniyet müdürlüğüne yapmış olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı  Belediye Başkanı Fahri Serter’e plaket verdi.

Besni Belediye Başkanı Fahri Serter ise ilçede asayiş ve huzurun sağlanmasında büyük katkıda bulunan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman’a teşekkür plaketi verdi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor