Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Yamazaki Ortaokulu Erasmus kapsamında Barselona´da

Besni A.C. Yamazaki Ortaokulu öğretmenlerinin 2020 yılından bu yana yürütmekte olduğu Avrupa Birliği Başkanlığı´nın Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (Ka101) projeleri kapsamındaki ?Z Kuşağı için Eğitimde Yeni Dönem: WEB 2.0 Araçları? projesin

EĞİTİM 9.09.2021 21:13:18 0
Yamazaki Ortaokulu Erasmus kapsamında Barselona´da

Yamazaki Ortaokulundan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ?Projenin amacı öğrencilere ve öğretmenlere WEB 2.0 araçlarını tanıtmak, derslerde kullanılabilecek eğitim uygulamalarını öğretmek ve etkili bir şekilde kullanmaktır. Proje ile öğrenciler ve öğretmenler için verimli ve çağa uygun bir öğrenme ortamını oluşturabilmek, eğitimde teknolojik uygulamalardan faydalanılmasını sağlamak ve en yeni uygulamaları keşfetmek hedeflenmektedir. Proje kapsamında iki farklı ülkede gerçekleştirilecek eğitimlerin ilk hareketliliği İspanya´nın Barselona kentinde okulun 4 öğretmeninin katılımıyla 5 günlük tam zamanlı kurs ile tamamlanmıştır. Eğitim sonunda katılım sağlayan öğretmenlere katılım belgelerini almıştır. İkinci hareketlilik ise eylül ayının sonuna doğru Almanya´nın Berlin kentinde bir hafta sürecek olan kursa okulun 5 öğretmeninin katılımıyla tamamlanacaktır?
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ise Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği projesinin gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek A.C.Yamazaki Ortaokulu Müdürü Mehmet Karaboğaz, okul proje yürütücüsü öğretmenleri Fatmanur Tektaş Özer ve Ali Özer´e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER