Yarar; “CHP’nin kan değişimine ihtiyacı var”

GÜNDEM 14.04.2014 08:41:47 0
Yarar; “CHP’nin kan değişimine ihtiyacı var”

yönetim kurulu üyesi Hamide Kılınç ve CHP üyesi Servet Gökkan gazetemizi ziyaret ederek 30 Mart yerel seçimleriyle ilgili açıklamada bulundular.

Üçüncü sıra Belediye encümen adayı olan Elif Elmas Yarar seçimlerde yaşanan başarısızlıktan dolayı partinin kan değişimine ihtiyacı olduğunu ve yönetimin topluca istifa etmesi gerektiğini söyleyerek yaptığı açıklamada şunları söyledi : “CHP ve tüm halkımıza öncelikle T.B.M.M. içinde genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyoruz. Dileğimiz bu saldırının arkasında bazı karanlık güçlerin olmaması yönündedir.

Besnimizde yapılan son yerel seçimlerde CHP olarak bir başarısızlık yaşadık. Bunun sorumlusunu aramak değil, niyetimiz ama hepimiz başımızı iki elimiz arasına alıp düşünmekteyiz ki bunu tekrarlanmaması için neler yapılmalı. Öncelikle CHP Besni ilçe teşkilatı bu konuda maalesef ilk sorumludur. Bugüne kadar çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz ve yeni bir kan değişikliğine ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Eğer kendileri de ilkeli bir çizgi izliyorlarsa bize hak verip yeni insanlara yer açmak için geriye çekilmelilerdir. Geçmiş dönemlerde özellikle referandumda CHP’li Besnililerin ve genel merkezin izlediği çizgiden hayli geride kalan bu arkadaşlar lütfen bunu hakkı ile yapacaklara yer açmalılardır. Bununda en kolay yolu topluca istifalarını sunup partiye bir ivme kazandırmaları gerekmektedir.

Bu bizim istediğimiz değil genelin isteğidir. Sırtımızda yük değil, yanımızda yoldaş olmanız dileğimizdir.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor