Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yaşlı Kadından Mahmut Bozkurt´a: ?17 Yıldan Beri Bu Memleket Size Hasret?

İYİ Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Mahmut Bozkurt, Kayalık Mahallesinde verdiği iftar programında vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

SİYASET 25.05.2018 22:39:24 0
Yaşlı Kadından Mahmut Bozkurt´a: ?17 Yıldan Beri Bu Memleket Size Hasret?

Yapılan iftarın ardından vatandaşlar bir araya gelen Bozkurt, onların sorunlarını dinledi. 24 Haziran da yapılacak seçimler de destek istedi.

Bu arada ziyaret esnasında yaşlı kadın sesini duyan Bozkurt, onun yanına gitti, yaşlı kadının ?17 yıldan beri bu memleket sana hasret, Adıyaman seni çok özledi. Garibanlar seni çok özledi. Bizleri çok mutlu ettin? sözleri karşısında duygulandı.

Adıyaman halkına hizmet etme noktasında kaldığı yerden devam edeceğini aktaran Bozkurt, gariban vatandaşların devletten aldıkları yardımları daha da artıracağını dile getirdi.

Kimsenin Adıyaman halkına korku imparatorluğu kurmaya baskı yapmaya hakkının olmadığını vurgulayan Bozkurt, ?Özellikle vatandaşlarımızdan duyuyorum AK partiye oy vermez iseniz yardımlar kesilir. Bu yardımlar AK  Parti´nin değil devletimizin yardımlarıdır. Vatandaşlarımıza böyle bir korku vermesinler. Bizim iktidarımızda bu yardımlar daha da aratarak devam edecektir. Yediden yetmişe yardıma muhtaç tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız bu da Mahmut Bozkurt sözüdür? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER