Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Yaycı: ?Birlikte kazanacağız?

Cumhuriyet Halk Partisinden Besni Belediye Başkanlığına aday adayı olan iş adamı Cumali Yaycı, resmi adaylık başvurusunu CHP Besni ilçe teşkilatına yaptı. Yaycı, CHP´nin iktidarında Besni´nin daha güzel olacağını belirterek hep birlikte kazanacaklarını sö

SİYASET 6.10.2018 13:48:13 0
Yaycı: ?Birlikte kazanacağız?

CHP Genel Merkezinin Mart 2019´ta yapılacak olan genel seçimler için 1 Ekim - 19 Ekim tarihleri arasında adaylık başvurularının alınacağını açıklamasının ardından Besni´den de ilk başvuruyu Cumali Yaycı yaptı. Kalabalık bir gurupla Salı günü CHP Besni İlçe Teşkilatına gelen Cumali Yaycı´yı CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç ve yönetimi karşıladı.

Kılınç; ?Adaylık başvuru kabulüne başladık?

Törende partililere hitap eden CHP İlçe Başkanı Hakan Kılınç yaptığı konuşmada şunları söyledi: ?Cumhuriyet Halk Partililer olarak genel merkezimizin 24 Eylül tarihinde MYK´da almış olduğu kararla bu seçime daha erken ve daha etkin hazırlanmak amacıyla Belediye Başkan adaylığı, il genel meclis üyeliği, belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurularını 1 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlatmış bulunmaktayız. 1 Ekim ile 19 Ekim tarihleri arasında 2019 yerel seçimlerde yerel kadrolarda aday adayı olmayı düşünen partili arkadaşlarımızın başvurularının bizler ilçe teşkilatı olarak kabulüne başladık.

?Besni, iktidarın nimetinden faydalanamamıştır?

Önümüzde zorlu bir süreç var, Besni 16 yıldır iktidara en büyük destek veren ilçe olmasına rağmen ne yazık ki 16 yıldır Besni hak ettiği hizmeti alamamıştır ve bu 16 yıllık iktidarın iki dönemini de yerel iktidarı olarak Besni halkı Ak Partinin yerel yönetimi ile geçirmiş bulunmakta. Malum göz önünde hem ilk döneminde hem ikinci döneminde Besni ilçemiz yerel yönetimden de iktidar olmasına rağmen ne yazık ki iktidarın nimetinden faydalanamamıştır. İlçemiz hiçbir hizmet alamamıştır.

?Adaylık başvurusundan dolayı gurur duyduk?

Bugün partimizin yıllardır emek vermiş gençlik kollarından bu güne kadar Besni´nin yetiştirdiği evlatlarından biri olan işadamımız sayın Cumali Yaycı partimize başvurarak Besni Belediye Başkan adaylığı müracaatını yapacak. Bu adaylık başvurusundan dolayı gurur duyduk. Kendisi ile sürekli istişare içerisindeyiz, bu süreç bittikten sonra da CHP, 5 tane 10 tane hiç fark etmez, tek bir aday olarak hepsinin etrafından çıkacağız, bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu yola adaylarımızla birlikte baş koyduk, adayımız kim olursa olsun biz CHP Besni ilçe teşkilatı olarak Besni´yi kazanacağız ve ilçemize de en iyi hizmeti de sunacağız. Bir ve beraberlik içerisinde bu seçimi de kazanacağız?

Yaycı; ?Birlikte Kazanacağız?

Hep birlikte ellerini taşın altına koyup, hep birlikte kazanacaklarını vurgulayan Cumali Yaycı ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: ?İlçe başkanıma, ilçe yöneticilerime ve değerli misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Bugün Cumhuriyet Halk Partisine aday adaylığı başvurumu yapıyorum. Besni halkımızla, Besni gençliğimizle ve Basnili kadınlarımızla hep birlikte CHP´nin iktidarında Besni daha güzel olacak. Hep birlikte Besni´yi güzel, yaşanılır bir ilçe haline getireceğiz. Hep birlikte elimizi taşın altına koyup CHP´nin iktidarını Besni´de görmek istiyoruz. İlçe başkanıma, ilçe yöneticilerime, ilçe örgütüme teşekkür ediyorum. Hep birlikte kazanacağız, hayırlı olsun.?


Anahtar Kelimeler: Yaycı Birlikte kazanacağız
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER