Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yaycı: ?Siyaset değil hizmet için adayım?

Cumhuriyet Halk Partisinden Besni Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Cumali Yaycı, 24 Haziran´da yapılacak olan genel seçimlerde partisine destek olmak için çalışmalara başladı.

SİYASET 4.05.2018 17:27:41 0
Yaycı: ?Siyaset değil hizmet için adayım?

Çalışmalar kapsamında Besni Şoförler Odası Başkanı Mitat Songur, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Besni Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Salih Çakır, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Akif Bahçeci, Siyasi Partiler, esnaf ve Bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Cumali Yaycı yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?Besni´yi, dışarıda ki ve içerideki Besnililerle birlikte yönetmek için çalışmalarımıza başladık. Biz hizmet için geliyoruz. Biz burada Besnililerle Besni´yi yönetmeye geliyoruz.

Seçilmemiz halinde Besni´yi 40-50 yıl sonraya taşımak istiyoruz. Türkiye´de örnek bir şehir yapmak istiyoruz.  Besni´nin nüfusu 32 bin olsa da bunların bir çoğuda şehir dışında. O hemşerilerimizle de istişareler ederek ilçemizin eksikliklerini tespit edip birlikte yönetip, birlikte projeler çizip ilçemizi güzel bir şehir yapmak için geliyoruz. Ben siyaset değil hizmet yapmak için adayım. Partimize 24 Haziran´da yapılacak olan genel seçimlerde destek olmak amacıyla Besni´ye gelip çalışmalarımıza başladık? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER