Yıldırım: ?Muhtar Olma Amacım Yaptığımız Hizmetler ve İl Encümeni Olma Amacım Yapacaklarımız?

Kurugöl köyü Muhtarı Hamza Yıldırım, AKP İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

10.12.2018 15:02:17 0
Yıldırım: ?Muhtar Olma Amacım Yaptığımız Hizmetler ve İl Encümeni Olma Amacım Yapacaklarımız?

Gazetemizi ziyaret eden Yıldırım yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?Ben 2014 Seçimlerinde muhtar adaylığımı yaparken hizmet yapmak için Köy halkımıza hizmet yapmaya söz verdik halk sözünü tuttu, halk bizi tercih etti kazandık, seçildik halk görevini yaptı.

Görev yapma sırası bize geldi. Bizde sözümüzde durarak köyümüzün sorunlarını, eksiklerini, acil yapılması gereken işlerimizi yapmak için başta ilçe kaymakamlığımıza, il encümenlerimiz ve milletvekillerimiz ile istişare yapıp sorun taleplerimizi ilgili makamlara illettik, işimizin takipçisi olduk.
Nihayetinde hizmetlerimizi sıraladık. Yaptık yapıyoruz ve görevimin son gününe kadar yapmaya devam edeceğiz. Elimizdeki son fidanına kadar dikeceğiz inşallah.

Beş yıllık görev süresince yapmış olduğumuz hizmetler başta hayalim olan çok amaçlı mezarlık binası yaklaşık 90 metre kare. İçerisinde gasılhane, mescid, bay bayan wc´ler, abdest alma yerleri, barınma yeri, cenaze namazı kılma yeri, yaklaşık 300 metre mezarlık duvarı yaptık.

Camiimizi bakim ve onarımını yaptık. Taziye evi ve camiiye hayır sahipleri tarafında klimalar taktırdık. Bir hayır sahibi tarafında taziye evine çatı yaptırdık. Bir vatandaşta camiye ait lojman aldık. Okullarımıza bakım onarımı yaptık. Önemlisi olan Köy taziye evini yaptık. Dahada önemlisi kanalizasyonu yaptık. Yeniden içme su şebekesini değiştirdik. Köy içi yollarını kısmi malzeme asfalt döktük sıcak asfalt yaptık kalan yerleri ise sezonda kilitli parke taşı yapacağız ve en önemlisi çöp konteynırı onlarda yerlerini aldı çöplerimiz toplanıyor.

Başta mezramız resmiyette yoktu, il idare kurulu tarafında referandum yapıldı bağımsız olarak mezramıza isim hakkı talep ettik. Bakanlık uygun görüp resmiyete kavuştu. İsmi Sumaklı Güzelevler olarak bakanlık oluru ile tescili yapıldı. Yeniden içme suyu yeni depo yeni kuyu şebeke hattı yaptık bitirdik. Mezramızda sanayi ağırlığı iş yeri olduğundan trafomuzu güçlendirdik. Elektrik hatlarını uzattık. Çöp konteynırlerimizi getirdik. Kanalizasyon çalışması devam ediyor. Yerleşimin içinde karayolu geçtiği için, yol derine düştüğünden dolayı Karayolları tarafında duvar ve korkuluk yapıldı bitti. En önemlisi acil yapılması gereken üst geçit Elazığ karayolları 8 bölge müdürlüğüne şahsen gidip hem bölge müdürü ziyaretimiz oldu hemde talebimizi illettik. Konuyu millet vekilimiz Sayın Halil İbrahim Fırat beye İlettik vekilimiz köy halkımıza söz vererek bire bir bölge müdürünü de arayarak vekilimizin gayretleriyle yaptık bitirdik.

Yapmış olduğumuz üst geçide talebimiz üzere 15 Temmuz üst geçidi ismi bakanlık uygun görüp onayladı. İsmi 15 Temmuz Ahmet ve Mehmet ORUÇ üst geçidi olarak belirlendi. Sağlık ocağı talebinde bulunduk. Mobil gezici için yer istediler yer tahsisi yaptık beklemedeyiz. Okulumuz yok talepte bulunduk, ihtiyaç listesinde 15 dönüm yer tahsisi yapıldı beklemede taziye evimiz yok talepte bulunduk, beklemedeyiz. Çocuk parkı talebinde bulunduk. Yerleşimimiz merkezi olduğu için spor kompleksi talebinde bulunduk sözünü aldık. Çünkü Kurugöl halkı her güzel hizmetlere layıktır ben köy halkım ile gurur duyuyorum.

Aynı şekilde aynı tempoda dost ve arkadaşlarımızında görüşlerini de alarak köyümüze kısa bir zaman zarfında yapmış olduğumuz hizmetleri aynı şekilde Besnimizin 69 köylerini ve mezralarını yarım kalan hizmetleri yapmak için söz veriyoruz. Göreve gelecek arkadaşlarımız ile birlikte yapacağız.
Köylerimizde yeni projeler ile geleceğiz. Göreve gelirsek tüm köy muhtarlarımız ve teşkilatımız ile istişare yapıp Ankara´da vekillerimiz burada da biz takip edeceğiz ve hizmet yapmaya devam edeceğiz inşallah. Çünkü bu halkımız köylerimiz en güzel hizmetlere layıktır. Yapacağımız tek şey var hizmet hizmet hizmet.

Bu vesile ile kurulduğu günden beri partim olan Adalet ve Kalkınma partisi İl genel meclis üyeliği aday adaylığına baş vurdum teşkilat uygun görüp bu görevi verirlerse layıkıyla yapmaya hazırım bu yol Reisin yolu durmak yok hizmete yola devam. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor