Yıldız: ?Gönül Belediyeciliği ile gençlik ruhu canlandırılacak?

Ak Parti Besni Gençlik kolları başkanı Ahmet Yıldız seçim çalışmaları kapsamında Besni Kadın Kolları Başkanı Semra Semiz ve üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.

SİYASET 18.02.2019 20:38:03 0
Yıldız: ?Gönül Belediyeciliği ile gençlik ruhu canlandırılacak?

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ile görüşen Ahmet Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?Artık bundan sonraki adım bugüne kadar birçok belediye de uygulandığı gibi bundan sonra daha geniş anlamda uygulanması noktasında gönül belediyeciliği. İnsanlara dokunan, derdiyle dertlenen, insanların rahat dolaşabildiği, problemlerin çözüm noktasında çok rahat kapısını çalabildiği ve toplumlarda daha fazla gönül birlikteliği yapabilecek bir belediyecilik anlayışıdır.

Bu zaten bizim kuruluşumuzdan beri yol haritamızı belirleyen en önemli etkendir.

Başkanlar vatandaşın her zaman ulaşabileceği, sorunlarını dinleyecek mesafede olacak. Bunun için gerekirse haftanın belli günleri halk günü yapılacak. Herkes randevusuz gelip sorunlarını anlatacak. Sorunların çözülmesi için anında talimat verilip, takip edilecek.

Gençlik ruhu canlandırılacak. Marka haline gelen ?AK Parti belediyeciliği´ hizmetler bazında günün koşullarına göre revize edilecek. Vatandaş ile bütünleşmiş ruha geri dönülecek. Yardıma ihtiyacı olan, yoksul vatandaşlara özel önem gösterilecek. Başkanlık yaptığı yerde kimin ne durumda olduğunu bilecek ve ona göre hemen yardım edecek. Vatandaşın ve ilçemizin sıkıntıları ve sorunlarına öncelik verilecek.

Gençlere ve bayanlara özgü yapılacak olan ?Destek Kart´ projesi Belediyenin yaptığı yardımları sistem haline getireceğiz. İlçemizde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize kendi ihtiyaçlarını özgürce giderebilmelerine imkan sağlayan bu proje, yerli esnafla yapılacak sözleşmeler kapsamında kullanıma sunulacak parasal yardımı kapsamaktadır.

Hazırlanan projeler hemen faaliyete geçilecek. Hizmetler ile ilgili en küçük bir sıkıntı bile ortaya çıkmayacak. İhale, imar gibi konularda algı operasyonlarına neden olunabilecek işlerden uzak durulacak? diyerek Besni´de seçimin renkli geçmesi temennisinde bulunarak herkese başarı dileğinde bulundu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor