YILMAZ: "ADAY OLURSAM PARTİMİZİN BAYRAĞINI İNDİRMEYECEĞİM"

Cumhuriyet Halk Partisinde Kesmetepe Belediye Başkanlığı adaylığı için Öğretmen Ali Yılmaz başvuru yaptı. Parti binasında ilçe başkanı Hakan Kılınç´a dosyasını teslim eden Yılmaz, ?Enerjimizle gücümüzle, dinamikliğimizle bu süreçte Beldemize çok iyi şeyle

SİYASET 27.11.2018 17:02:22 0
YILMAZ:

Törende konuşan ilçe başkanı Hakan Kılınç´da, ?Değerli hocamız Ali Yılmaz Partimize Kesmetepe belediye başkan aday adayı başvurusunu yaptı. Ali hocamızda gerek Kesmetepe gerek Besni´de renkli kişiliği ile herkes tarafından sevilen hocamız. Ayrıca sanatsal tarafı var şiirsel tarafı var. Kesmetepe biliyorsunuz ki bu geçen hafta Besni belediye başkan adayımızı açıkladık. Mevcut 10 yıldır orda her şeyi ile görev yapan başarılı belediye başkanımız Vakkas Acar´ı Besni Belediye başkan adaylığını partimiz genel merkezimiz uygun gördü. Kesmetepe´de şu süreçte birbirinden değerli şuan için partimize başvuran 2 adayımız var. 1 adayımızda bugünlerde müracaat edecek. Bizde Kesmetepe´yi en kısa süre içinde adayımızı belirleyeceğiz.?

GÜCÜMÜZ, ENERJİMİZ VAR, GÖREV BEKLİYORUZ

Kesmetepe Belediye Başkan aday adayı Ali Yılmaz ise, görev verildiği takdirde Belediyeyi yeniden kazanacaklarını söyledi. ?Adayız, istiyoruz verirlerse partimizin bayrağını Kesmetepe´ye en iyi şekilde dalgalandıracağımızı o bayrağı oradan indirmeyeceğimizi vadediyoruz.? Diyen Yılmaz şöyle konuştu.

?Kıymetli Başkanım 2019 yılında yapılacak yerel seçiminde Kesmetepe Partimiz çatısı altında aday adaylımızı bugün yaptık. Umarım hakkımızda hayırlı olur. Enerjimizle, gücümüzle, dinamikliğimizle bu süreçte çok iyi şeyler yapacağımızı inanıyoruz. Partimizin ileri gelenlerinden bu konuda bize inanmasını istiyoruz. Süreç değerlendirilirken söylediği sözlere kesinlikle katılıyorum. Çok renkli bir kişiliğimiz var, çok sevilen insanız en çokta bunlara güveniyoruz. Tabiki geçmişte partimiz için yaptıklarımızı da halen huzurdaki herkes bilir. Yaptıklarımıza karşılık partimizin ileri gelenlerinden bir özveride bulunmalarını istiyoruz. Bu konuda gücümüz var enerjimizde var isteğimiz de var genciz, hırslıyız yapabileceğimiz eminiz, görev bekliyoruz. Buraya gelen tüm partili arkadaşlarım olsun, gönül dostlarım olsun, Besni´deki arkadaşlarım olsun sağ olsunlar var olsunlar. Bizleri burada yalnız bırakmadılar. Bu süreçte arkamızda olduklarını burada gösterdiler. Adayız, istiyoruz verirlerse partimizin bayrağını Kesmetepe´ye en iyi şekilde dalgalandıracağımızı o bayrağı oradan indirmeyeceğimizi vadediyoruz. Teşekkür ediyorum, hepinize sağ olun var olun.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor