Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yılmazkaya: ?Gaziantep Uçak Biletlerindeki Fahiş Fiyat Uygulamasını Kaldırın!?

?Türkiye´nin en büyük şehirlerinden olan Gaziantep ilimiz birçok alanda mağdur edilmektedir? diyen CHP´li Milletvekili, Ak Parti İktidarının Gaziantep´e sahip çıkmadığını söyledi.

GÜNDEM 19.07.2019 17:13:15 0
Yılmazkaya: ?Gaziantep Uçak Biletlerindeki Fahiş Fiyat Uygulamasını Kaldırın!?

 ?Gaziantep uçaklarındaki fahiş fiyat uygulamasını kaldırın ve sefer sayısını artırın. Kentimizin önünü açın? diyen CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı.

Suriyeli sorunu başta olmak üzere, işsizlikle ve sağlık alanındaki sıkıntılarla uğraşan kentimize artık hakkettiği ilgiyi gösterin? diyen Yılmazkaya, AK Parti iktidarını bu sözlerle eleştirdi.

Gaziantep´e Büyük Haksızlık Yapılıyor!

TBMM Genel Kurulunda söz alan CHP Milletvekili, Türkiye´nin en büyük şehirlerinden olan Gaziantep´in birçok alanda mağdur edildiğini, Gaziantep gibi sanayi, ticaret ve turizm kenti olan bir şehir için hayati öneme sahip ulaşımın çok pahalı olduğun dile getirdi.

 ?Gaziantep ilimizin çevre illere nazaran uçak biletlerinin çok yüksek olması ve ilimizdeki uçak sefer sayısının düşürülmesi, ülkemizin en büyük sanayi ve ticaret kentlerinden biri olan Gaziantep´e büyük haksızlıktır? diyen Yılmazkaya, Mecliste yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

?Bir bölgenin turizm, sanayi ve ticaretinin gelişebilmesi için o bölgeye ulaşımın kolay ve ucuz olması çok önemlidir.

Gaziantep ilimizin çevre illere nazaran uçak biletlerinin çok yüksek olması ve ilimizdeki uçak sefer sayısının düşürülmesi, ülkemizin en büyük sanayi ve ticaret kentlerinden biri olan Gaziantep´e büyük haksızlıktır.

Türkiye´nin en büyük şehirlerinden olan Gaziantep ilimiz birçok alanda mağdur edilmektedir.

Ulaşım,  Gaziantep gibi sanayi, ticaret ve turizm kenti olan bir şehir için hayati öneme sahiptir.

Buradan İktidara seslenmek istiyorum; Siz Gaziantep´i gözden mi çıkardınız? Suriyeli sorunu başta olmak üzere işsizlikle, sağlık alanındaki sıkıntılarla uğraşan kentimize artık hakkettiği ilgiyi gösterin. Ve gelin artık bu sorunlarla ciddi bir şekilde ilgilenelim..! Gaziantep uçaklarındaki bu fahiş fiyat uygulamasını kaldırın ve sefer sayısını artırın.

Kentimizin önünü açın..!?


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER