Yılmazkaya: Şimdi listeler üzerinden kişileri konuşma zamanı değil

.

SİYASET 14.04.2023 12:39:00 0
Yılmazkaya: Şimdi listeler üzerinden kişileri konuşma zamanı değil

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili hemşerimiz Bayram Yılmazkaya, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimlerinde aday gösterilmedi. Bunun üzerine bir açıklama yapan Yılmazkaya; “Şimdi listeler üzerinden kişileri konuşma zamanı değil. Hedef, 14 Mayıs seçimlerinde CHP’yi iktidar yapmak ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığına taşımaktır” dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yayımlayan Milletvekili Yılmazkaya; “Tek adam rejimiyle birlikte ülkemizin içine sürüklendiği hukuk dışı, baskıcı ve ekonomik sorunların her geçen gün artığı bir süreçte milletvekili ve üyesi olmaktan onur duyduğum, Cumhuriyet Halk Partimizin düşüncelerini, hak, hukuk ve adalet mücadelesini ve kentim Gaziantep’in sorunlarını, 5 yıl süresince TBMM çatısı altında en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. 

Bu süreçte, birlikte çalıştığım yol arkadaşlarıma ve her zaman desteklerini benden esirgemeyen partililerime, Gaziantep halkına ve daima yanımda olan aileme şükranlarımı sunuyorum. 

Şimdi listeler üzerinden kişileri konuşma zamanı değil. Hedef, 14 Mayıs seçimlerinde CHP’yi iktidar yapmak ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığına taşımaktır.

Söz veriyoruz ülkemize bahar gelecek. İnanıyorum ki; o güzel, aydınlık ve özgür günleri hep birlikte kucaklayacağız. Bu onurlu mücadelemiz adına yeni gelecek olan yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor