Bugün, 19 Mart 2024 Salı

YKS sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında (YKS) derece yapan öğrenciler için Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ödül töreni düzenlendi.

EĞİTİM 19.09.2020 09:17:04 0
YKS sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Milli Eğitim Müdürlüğü SODES Toplantı salonunda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.
Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Demirel; ?Göreve başladığımız günden beri bizim tek bir hedefimiz vardı "Besni´yi her alanda hak ettiği yere getirmek." Bu amaçla ilk önce dünyadaki ilk ve tek eğitim bayramını kutlayan İlçemizi merkezi sınavlarda gönlümüzde olan yere getirmekti. Bugün görmüş olduğumuz bu tabloda bu dönüş sinyallerini almanın sevinci ve huzuru içindeyiz. Tabi bu sevincin altında büyük bir emek var.
Her bir lisemize, her bir öğretmenimize, sınava girecek her bir öğrencimize "Adım Adım Başarı Besni" Projemizle ulaştık. Bu sayede sorunlarımızı yerinde görüp pratik ve akılcı çözümler ile sorunlarımızı gidermeye. Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilmiş olsa da online toplantılarımız ile öğrencilerimizi yalnız bırakmadık. Burada sayamayacağım daha birçok çalışma ile bugün hamdolsun bu güzel başarıyı yakaladık. Bugün burada bu öğrencilerimizin açtığı bu anlamlı yolda inanıyoruz ki birçok öğrencimize ışık tutacak fenerler asıldı. Bu vesile ile Hakları ödenemeyecek burada bulunan ve burada bulunamayan tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve bizlere bu güzel sevinci yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Allah bahtlarını açık etsin İnşallah." dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER