YOL HARİTASI TAMAM FAKÜLTEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesine bu sene özellikle Besnili öğrencilerin gelmesini sağlamak için Kaymakam Ahmet Gencer başkanlığındaki toplantıda, ?Neden Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi Tercih Etmeliyim?? sorusu etrafından

GÜNDEM 16.02.2019 12:26:33 0
YOL HARİTASI TAMAM FAKÜLTEMİZE  SAHİP ÇIKACAĞIZ

10 MADDELİK YOL HARİTASI

Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesine bu yıl öğrenci alınmazsa kapanacağını geçtiğimiz hafta Erdemoğlu Holding Başkan vekili Hayırsever hemşerimiz ali Erdemoğlu Gazetemize açıklanmıştı. Erdemoğlu´nun açıklaması üzerine Kaymakam Ahmet Gencer Başkanlığında konunun muhatabı 3 kurum bir araya gelerek toplantı yaptı. Fakülteye özellikle Besni´den öğrenci kazandırılması amacını güden toplantı sonunda yol haritası da kamuoyu ile paylaşıldı.

Kaymakamlık Makamında Kaymakam Ahmet Gencer başkanlığındaki toplantıya, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Aydın, Besni Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Alkış, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Poyraz ve Fakülte Sekreteri Yılmaz Kılıç katıldı.

TOPLANTIDA ALINAN KARARLAR:

1. Lise son sınıf öğrencilerine yönelik Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesine gezi düzenlemesi

2. İl Milli Eğitim Müdürü başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı ile yapılan toplantıların bir ayağının Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesinde yapılması ve fakülte yönetiminin katılımcılara Fakülte hakkında bilgilendirme yapması.

3. İlçemizde görev yapan Lise Müdürleri ile Fakültede toplantı organize edilmesi

4. Geniş Katılımlı İl Lise Müdürleri toplantısının Mimarlık fakültesinde organize edilmesi

5. Besni dışında bulunan, Besnililere ait ve Besnililerin yönetiminde bulunduğu derneklerin ve vakıfların ?Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi Tanıtımı? sürecine dâhil edilmesi

6. Besni´ de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının ?Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi Tanıtımı? sürecine dâhil edilmesi

7. Eğitim Bayramı temasının Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi olması

8. Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi Dekanı ve öğretim üyelerinin ilçemizde liseleri ziyaret etmesi ve Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi hakkında bilgilendirme yapması.

9. Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi yönetimi, Besni MYO, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erdemoğlu Vakfı tarafından ?Neden Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi Tercih Etmeliyim?? sloganı ile reklam içeriğinin hazırlanması ve dağıtılması

10. ?Besni Mehmet ERDEMOĞLU Mimarlık Fakültesinin Öğrenci Sayısının Arttırılması? konusunun kamuoyu gündeminde sürekli sıcak tutulması.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor