YOLLAR KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

Yoğun kar yağışının ardından yollardaki çukurlar araç sahiplerini bezdirdi. Özellikle 15 Temmuz Şehitler Mahallesi ve Gaziantep Caddesindeki irili ufaklı çukurlardan kaçmaya çalışan sürücüler yolların durumuna isyan ediyor

GÜNDEM 15.02.2022 10:44:00 0
YOLLAR KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

SÜRÜCÜLER İSYANDA: YOLLARIN HALİ NE OLACAK?

Yıllardır Besni’nin kanayan yarası haline gelen bozuk ve çukurlu yollar son kar yağışının ardından sürücülerin çilesi olmuş durumda. Özellikle alt yapı çalışmalarının devam ettiği 15 Temmuz Şehitler Mahallesi ana güzergahı ve Gaziantep Caddesindeki yaklaşık bir kaç kilometrelik yolda meydana gelen irili ufaklı çukurlar adım başı sürücülerin karşısına çıkıyor. Çukurlardan kaçmak için adeta yollarda zikzak çizerek ilerlemeye çalışan sürücüler yetkililere seslendi.
Yolların köstebek yuvasından farksız olduğunu aktaran sürücüler; “İlçenin yolları içler acısı durumda. Gaziantep Caddesi ile 15 Temmuz Şehitler Mahallesi içerisindeki yolda meydana gelen çukurlar bizleri bezdirdi. Bu yollara araç mı dayanır. Resmen bu yollarda giderken çukurlardan kaçmak için oyun oynuyoruz. Ara sıra getirip bir avuç toprak atıp iş makinesiyle üzerinden geçiyorlar. Ancak iki saat sonra yol yine aynı halini alıyor.” dediler.

GAZİANTEP CADDESİ YILLARDIR YAPILMIYOR

Besni’nin şehir merkezindeki geçiş güzergahı ve Yenikent’e bağlantı noktası olan Gaziantep Caddesi en son altı yıl önce yeniden yapılarak asfaltlanmıştı. Ancak aradan geçen zaman içerisinde dökülen asfalt yolun işlekliğini kaldıramadı. Hali hazırda Besni’nin en yoğun araç trafiğinin olduğu cadde olan Gaziantep caddesi bozulmalar ve çukurlarla köstebek yuvasından farksız hale geldi. Kar yağışının ardından çukurlarda kısmi dolgu işlemi yapılırken sürücüler bu yolun sökülerek yeniden yapılması gerektiğini vurguladılar.
Nüfusun yoğun olduğu 15 Temmuz Şehitler Mahallesi için de alt yapı çalışmalarının hız kazandırılması gerektiğini dile getiren vatandaşlar burada da yol onarım ve bakım çalışmalarının bir an önce yapılması için yetkililere çağrıda bulundu. 


Anahtar Kelimeler: YOLLAR KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor