Yusuf Öztürk Stand-Up gösterisi 13 Aralık’ta

GÜNDEM 4.12.2014 07:46:59 0
Yusuf Öztürk Stand-Up gösterisi 13 Aralık’ta

Yusuf Öztürk çeşitli tarih ve değişik salonlarda buğulu sesi ile şiirlerini bir biri ardına sıralarken yüzlerce katılımcıların alkışları ile sık sık destek buluyor. Konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Gazetemiz Besni Ekspresin duayen Kurucusu Genel yayın yönetmeni Şekip Öndere ve çalışanlarına bana kendimi tanıtma fırsat verdiği için teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorumdiyerek başladığı konuşmasına “Sizde fırsat buldukça katılım sağladığınız etkinliklerimize ve şiir dinletiye katılıyorsunuz oralardaki atmosferi teneffüs edenlerdensiniz mesela Merinos'un sponsorluğunda yapılan 1.ci ve 2.ci Besni Bahar Şenliğinde olduğu gibi davete, icabet ediyoruz.” Öztürk şöyle devam etti.

“Şimdi de biz davet ediyoruz, nereye mi? 13 Aralık Saat 20.00'da yine Akatlar Kültür Merkezi salonunu hınca hınç dolduralım, bugün itibari ile Besni dernek ve Vakıf başkan ve yöneticileri ile görüşerek gösterimizle alakalı mesajların tüm Besnililere posta güvercininden ulaşmasını sağlayacaklar” diyerek faaliyetlerini sıralarken de şunları söyledi. “Hali hazırda, kendi yazdığım Stand Up gösterilerini çeşitli üniversiteler ve İstanbuldaki belediyelerin kültür merkezlerinde sunmaktayım. hemen bu ay içerisinde Ankara, Eskişehir'de sahne alarak gösteri yapacağım.

Ayrıca yine çeşitli etkinliklerde şiir dinletileri yapıyorum. Meddahlık, Profesyonel Sunuculuk, Radyo Programcılığı, Festival Organizatörlüğü, Seslendirme, Halk Oyunları Hocalığı gibi bir çok niteliğe sahip bir sanatçıyım. Bu sezon çeşitli Tv kanallarında yayınlanan Kurtlar Vadisi, Tatar Ramazan, Bebek İşi, Güneşi Beklerken, Bugünün Saraylısı, Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl, Arka Sokaklar, Pis Yedili dizilerinde diyaloglu oyuncu olarak çeşitli rollerde görev aldım Dizi film ve Sinema çekimlerinin yanı sıra Profesyonel Sunucu, Stand Up’çı, Şiir Yorumcusu ve Seslendirme Sanatçısı olarak da çeşitli projelerde rol almaktayım. Bu arada kendimi tanıtayım 1975 yılında, Adıyaman, Besni Çöplü köyünde doğmuşum bu sebepten Besnili Ses Sanatçısı Mesut Taşdemire köylüm diyorum. Devam dersek ilk ve orta öğrenimden sonra Isparta Üniversitesi Fen Edebiyat Bölümünden mezun oldum uzun yılar Ankara'da kaldıktan sonra 2012 yılından butarafa İstanbul'da yaşıyorum” dedi.

 

 

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor