Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

20 yıllık evli çift, aldıkları tedavilerle gebelik haberi aldı

Diyarbakır’da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’in yanında tedavi alan 20 yıllık evli çift, gebelik haberi aldı.

Diyarbakır’da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan

20 yıllık evli olan Meryem ve Kemal Savğa çifti, doğal yolan çocuk sahibi olamayınca tedavi olmak için birçok klinik ve doktora başvurdu. Tedaviler alan çift, başarısız sonuçlar alınca Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e başvurdu. Savğa çifti, ileri derecede yumurta rezervi düşüklüğünden dolayı tedavi oldu. Çift tedailerin ardınadan gebelik haberi aldı.

Prof. Dr. Çoksüer, hastaya eksozom, PRP, akupunktur ve fitoterapi uyguladıklarını belirterek, “Ayrıca hastamızın yumurtalarının zayıflığı nedeniyle, tamamen kişiye özgü bir tedavi planı geliştirdik. Yumurta kalitesini korumak için ise düşük dozlu bir protokol tercih ettik. Bugün de gebelik kesesini gördük. İnşallah çocuklarını hayırla kucaklarına alırlar. Süreçlerini takip ediyoruz. Doğru teşhis, doğru tedavi ile sonuca ulaşılıyor” dedi.