Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adıyaman Belediyesi, kendi öz kaynaklarıyla araç filosunu güçlendirdi: Belediye filosuna 54 yeni araç kazandırıldı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, belediyenin öz kaynaklarıyla araç filosuna 54 yeni aracı kazandırdı. Göreve geldiği günden bu yana kiralık araç dönemine son veren Başkan Tutdere, yeni araçları Adıyaman halkına tanıttı.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, belediyenin öz kaynaklarıyla araç filosuna

Adıyaman Belediyesi öz sermayesiyle çöp kamyonları, süpürge araçları, arazöz, konteyner yıkama araçları, kepçeler, kamyonlar, ibadethane yıkama ve pikap araçlarını bünyesine dahil etti.

“HİZMETLERİMİZİ KENDİ ARAÇLARIMIZ VE PERSONELİMİZLE YÜRÜTÜYORUZ”

Yeni araç filosuna ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Abdurrahman Tutdere, belediyenin mali disiplin ve tasarruf politikaları sayesinde bu yatırımı gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Tutdere, şunları söyledi:

“31 Mart seçimlerinden önce belediyemizin çöp toplama ve temizlik hizmetleri tamamen ihale yoluyla yürütülüyordu. Göreve geldiğimizde bu sistemi sona erdirdik. Artık bu hizmetleri kendi araçlarımız ve kendi personelimizle yürütüyoruz. Bu sayede hem israfın önüne geçtik hem de belediyemizin kaynaklarını halkımız için daha verimli kullanmaya başladık.”

“KİRALIK ARAÇ DÖNEMİNE SON VERDİK”

Başkan Tutdere, “Göreve geldiğimizde temizlik işlerimizde 50’den fazla kiralık araç vardı. Kiralık araç dönemine son verdik. Kendi bütçemizle, kendi imkânlarımızla 54 aracı filomuza kattık. Artık işlerimizi personelimizle, kendi araçlarımızla yapıyoruz.” diye konuştu.

“MALİ DİSİPLİNE UYARAK HALKIMIZA HİZMET ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ”

Adıyaman Belediyesi’nin tüm zorluklara rağmen mali disiplini koruyarak büyümeye devam ettiğini vurgulayan Başkan Tutdere, “Depremin yarattığı zorlu koşullara rağmen mali disipline uyarak araç filosuna 54 yeni araç katan Adıyaman Belediyesi, bugün halkına hizmet etmenin gururunu yaşıyor. Her alanda, bütün birimlerimizin imkân ve kapasitelerini artırarak hizmet üretmeye devam edeceğiz. Yeni araçlarımız Adıyaman’ımıza ve halkımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.