Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gölbaşı’nda deprem konutlarında kar temizleme çalışması

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, Yenişehir deprem konutlarında yoğun kar yağışı sonrası yolların kapanmaması için çalışmalar başlatıldı.

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, Yenişehir deprem konutlarında yoğun kar yağışı sonrası

Gölbaşı İlçe Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda iş makineleriyle yollar temizlenerek ulaşımın aksamaması sağlandı.

Kaymakamlık yetkilileri, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve güvenli ulaşımı sağlamak amacıyla karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Özellikle deprem sonrası inşa edilen Yenişehir konutlarında yaşayan vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ekiplerin sahada aktif görev yaptığı ifade edildi.

Çalışmaların, kar yağışının devam etmesi halinde düzenli olarak sürdürüleceği ve gerekli önlemlerin alınacağı bildirildi.