Adıyaman’ın Kahta ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Kahta ilçesi Kahta Belediyesi yakınlarında iki grup arasında tartışma çıktı. Meydana gelen tartışma kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.
Kavgada Furkan A. (24), Ramazan A. (35) ve İhsan D. (37), vücutlarına isabet eden mermilerle, Mesut A. (24) bıçak darbesiyle, Şeyho D. (63) ise sopa darbesi sonucu yaralandı.
Yaralanan 5 kişi, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Ramazan A. ile Mesut A., sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
ADIYAMAN’IN KAHTA İLÇESİNDE İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI VE BIÇAKLI KAVGADA 5 KİŞİ YARALANDI.
ADIYAMAN’IN KAHTA İLÇESİNDE İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI VE BIÇAKLI KAVGADA 5 KİŞİ YARALANDI.
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde iki grup arasındaki silahlı ve bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı, yaralılar hastaneye kaldırıldı ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.


