Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da metruk binalarda ilaçlama yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur içindeki metruk binalarda yılan, akrep ve benzeri haşerelere karşı ilaçlama çalışması yaptı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur içindeki metruk binalarda yılan, akrep ve

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ilaçlama ekipleri, kent genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde, zehirli haşerelerin görülme ihtimalinin yüksek olduğu toprak ve rutubetli evlerde, saat ve gün fark etmeksizin ilaçlama yapıyor.

Program dahilinde yapılan ilaçlamalar dışında Alo 153 Destek Hattı’na gelen talep ve şikayetlere de anında müdahale ediliyor. Bu kapsamda Sur içinde ikamet eden vatandaşların Alo 153 Destek Hattı üzerinden yaptığı ilaçlama talebi üzerine ilaçlama ekipleri harekete geçti.

Şikayete konu olan metruk binalarda yılan, akrep ve kemirgenlere karşı ilaçlaması yapılarak vatandaşların talebi yerine getirildi.