El frenini çekmeyi unuttu, faciadan dönüldü

Şanlıurfa'da bir akaryakıt istasyonunda el freni çekilmeyen bir çekicinin geri geri hareket etmesi sonucu muhtemel bir kaza, istasyon çalışanı pompacının hızlı refleksi sayesinde önlendi. İstasyon çalışanı, aracın hareket ettiğini fark ederek zamanında müdahale etti ve aracı durdurmayı başardı. Güvenlik kamerasına yansıyan bu anlar, dikkatsizlik sonucu yaşanabilecek olası faciayı gözler önüne serdi. Pompacı Mehmet Fatih Özdemir, olayı anlatırken herkesin benzer durumlarda dikkatli olmasını tavsiye etti.

Şanlıurfa’da bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda el freni çekilmeyen bir çekici, beklenmedik şekilde hareket etti. İstasyon çalışanı pompacının hızlı refleksleri sayesinde büyük bir facia önlendi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, çekicinin geri geri hareket ettiği anlar net bir şekilde görülüyor.
Olay, Şanlıurfa-Gaziantep karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, çekici sürücüsü yakıt almak için istasyona girdi ve aracını park ederek içeriye geçti. Ancak el frenini çekmeyi unutması sonucu çekici ani bir şekilde geriye doğru hareket etmeye başladı. Durumu fark eden pompacı müdahale ederek aracı durdurmayı başardı.
İstasyon çalışanı Mehmet Fatih Özdemir, olayı şu sözlerle anlattı: “Araç yakıt almaya geldiğinde el frenini indirmeyi unutmuştu. Sürücü yanımızda otururken çekici hareket etti. Ben hızla koşarak aracı durdurdum. Eğer zamanında müdahale etmeseydim büyük bir kaza yaşanabilirdi. Herkesin dikkatli olması önemli.”

Exit mobile version