Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep’teki orman yangını 7 saat sonra söndürüldü

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde çıkan orman yangını 7 saatlik müdahale sonucunda kontrol altına alındı. Yangında 300 dekarlık alan zarar gördü, ancak ekiplerin yoğun çalışması sayesinde yangın büyümeden söndürüldü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, yangına müdahale eden ekiplere teşekkür ederken, yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde çıkan orman yangını 7 saatlik müdahale sonucunda

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde çıkan orman yangını 7 saat süren yoğun müdahale sonucunda kontrol altına alındı. Yangın, Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü ve İkizkuyu mahalleleri arasındaki ormanlık alanda başladı ve hızla yayıldı. Olay yerine sevk edilen itfaiye, orman, AFAD, arazöz, tanker ve iş makinesi ekipleri müdahalede bulundu.
Yangına 9 arazöz, 5 itfaiye aracı ve 6 su tankıyla toplamda 27 araç ve 120 personel ile müdahale edildi. Havadan 1 İnsansız Hava Aracı ve 2 helikopterle gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangında 300 dekarlık alan zarar gördü, soğutma çalışmaları devam ediyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, tüm ekiplere teşekkür etti. Soruşturma devam ediyor.