Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Çiçekalan kırsal Mahallesi’nde, su kuyusu nedeniyle çıkan kavgada Müslüm Y. adlı şahıs darbe alarak bayıldı. Baygın halde yere düşen Müslüm Y.’yi taşla ezmeye çalışan akrabalarını, olay yerine yetişen karısı taş atarak engelledi. Güvenlik kamerasına yansıyan dehşet verici anlarda, saldırganların Müslüm Y.’yi defalarca taşlayarak darp ettiği görüldü.
Olay yerine gelen mahalle sakinleri tarafından kurtarılan yaralılardan Müslüm Y.’nin yüzündeki kemiklerin kırıldığı ve görme kaybı yaşadığı belirlendi. Eşi ise saldırganlar tarafından darp edilerek yaralandı. Jandarma ekipleri, olaya karışanları tespit etmek için çalışma başlattı. Soruşturma devam ediyor.
Kafası taşla ezilmek istenen baygın kocasını saldırganlara taş atarak kurtardı
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde su kuyusu yüzünden çıkan kavgada Müslüm Y. ile amca çocukları arasında yaşanan tartışma sonucunda Müslüm Y. kafasına aldığı darbeyle bayıldı. Olayı güvenlik kamerası kaydetti. Müslüm Y.'yi taşlarla ezmeye çalışan akrabalarına karşı karısı taş atarak müdahale etti. Olay yerine gelen mahalleli tarafından kurtarılan Müslüm Y. ve eşi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise kavgaya karışanları belirlemek için çalışmalara başladı. Soruşturma devam ediyor.
