Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Kavga, komşu iki aile arasında belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Taş, sopa, silah ve bıçakların kullanıldığı olayda korku dolu anlar yaşandı. Polis ve ambulans ekipleri bölgeye sevk edildi. Polis olaya müdahale ederek kavgayı sonlandırdı. Yaralanan 6 kişiden biri olan İsa Elkatmış hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi öldü,

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Eyüpkent Mahallesi’nde yaşanan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Komşu iki aile arasında çıkan kavgada taş, sopa, silah ve bıçaklar kullanıldı. Korku dolu anların yaşandığı olay sırasında taraflar birbirlerine ateş açarak çevrede panik yarattı. Mermiler, etraflarındaki kişilerin de hayatını tehlikeye attı.

Şiddetli kavga sonrasında bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Polis ekipleri olay yerine ulaşarak kavgayı sonlandırdı ve yaralılara yardım etti. Yaralanan 6 kişi, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen İsa Elkatmış adlı bir yaralı kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yaşanan vahim olayla ilgili detaylar netleşmeye çalışılıyor.