Şanlıurfa’da kaçak çay ve sigara ele geçirildi

Şanlıurfa’da jandarma tarafından yapılan yol uygulamasında 2 bin 470 paket gümrük kaçağı sigara ile 115 kilogram çay ele geçirildi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ve Eyyübiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda araçlarda yapılan aramada kaçak sigara ve çay bulundu.

Şanlıurfa’da yapılan yol uygulamasında jandarma ekipleri tarafından 2 bin 470 paket gümrük kaçağı sigara ile 115 kilogram çay ele geçirildi.
Yetkililerden alınan bilgilere göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Eyyübiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları şok yol uygulamasında araçları hassa burunlu köpeklerle aradı. Yapılan aramalar sonucunda 2 bin 470 paket gümrük kaçağı sigara ile 115 kilogram çay ele geçirildi.

Exit mobile version