Şırnak’ta 4 milyon liralık kaçak ürün ve uyuşturucu ele geçirildi

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 81 şüpheli hakkında yasal işlem gerçekleştirilmiş, toplamda 4 milyon TL değerinde kaçak ürün ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilmiştir. Operasyonlarda ayrıca silah, kaçak sigara, kaçak tütün, alkol, elektronik sigara gibi birçok malzemeye el konulmuş ve 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3-9 Kasım tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerinde düzenlenen kaçakçılık ve narkotik operasyonlarında 81 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı. Operasyonlar sonucunda 1 kişi tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Toplam değeri 4 milyon TL olan kaçak ürün ile çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda; metamfetamin, esrar, skunk, eroin, kokain, sentetik kannabinoid, sentetik ecza, av tüfeği, bong aparatı, kaçak sigara, kaçak tütün, puro, elektronik sigara tütünü, akıllı cep telefonu, kaçak alkol, elektronik sigara ve çeşitli emtia ele geçirildi.
Yaklaşık 4 milyon TL değerindeki kaçak ürünlerin bulunduğu operasyonlarda 81 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, 1 kişi tutuklandı ve ceza infaz kurumuna gönderildi.

Exit mobile version