Şırnak’ta çoban köpeği kavgasında silahlar konuştu: 2 yaralı

Başağaç köyünde çoban köpeklerinin kavgası sonucu İ.C. ve M.A. arasında silahlı, taşlı ve sopalı kavga çıktı ve ikisi de yaralandı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. Yaralılar Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak hayati tehlikeleri bulunmuyor.

Şırnak’ın Başağaç (Mendikera) köyünde çoban köpeklerinin kavgası, 2 kişi arasında silahlı, taşlı ve sopalı bir kavgaya neden oldu. İ.C. ve çobanlık yapan M.A. arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek şiddet olayına dönüştü. Taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgada İ.C. kafasından, M.A. ise silahtan yaralandı.
Olay, bugün sabah saatlerinde Başağaç köyünde meydana geldi. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye yönlendirildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Exit mobile version