Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Viranşehir’de jandarma ekipleri kaçakçılığa geçit vermedi

Viranşehir ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 2 bin 865 paket gümrük kaçağı sigara, 20 kilogram çay ve 6 kilogram nargile tütünü ele geçirildi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ve Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen operasyon kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirildi.

Viranşehir ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 2 bin 865

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 2 bin 865 paket gümrük kaçağı sigara, 20 kilogram çay ve 6 kilogram nargile tütünü bulundu.
Operasyon hakkında bilgi veren yetkililer, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin kaçak tütün ürünleriyle ilgili ortak bir çalışma yürüttüğünü belirtti. Yapılan çalışma neticesinde ise büyük miktarda kaçak malzemeye el konuldu.