Zabıtayı tehdit eden 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde denetim sırasında zabıta memurlarına mukavemet gösteren ve tehdit eden E.Ç. ve B.Ç. isimli şahıslar hakkında hukuki süreç başlatıldı. Bir esnafın tarihi geçmiş ürün sattığı tespit edilince zabıta ekibine saldırdığı olayda, şahısların hukuki süreç başlatıldı. Gaziantep Valiliği konuyla ilgili açıklama yaparak hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 4-5 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen denetimler sırasında görevli zabıta memurlarına tehditler savuran E.Ç. ve B.Ç. isimli kişilere karşı hukuki işlem başlatıldı.
Gaziantep’te geçmiş tarihli ürünler sattığı belirlenen bir esnaf, denetim için gelen Şahinbey Belediyesi zabıta ekibine karşı şiddet uygulayarak dışarı çıkardı ve silahla tehdit etti. Bu olayın ardından zabıta ekiplerine yönelik tehditlerde bulunan E.Ç. ve B.Ç. hakkında yasal süreç başlatıldı.
Gaziantep Valiliği konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Şahinbey ilçemizde 4 ve 5 Ağustos tarihlerinde denetim sırasında zabıta memurlarına karşı saldırganlık gösteren ve tehditler savuran E.Ç. ve B.Ç. hakkında Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü soruşturma neticesinde hukuki süreç başlatılmıştır” şeklinde ifadeler kullandı.

Exit mobile version