Doğal malzemelerle ürettiği mumlar turistlerin gözdesi oldu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde usta öğreticilik yaparken mum yapımını öğrenen Suna Eroğlu, kendi işletmesinde doğal malzemelerle yaptığı yaklaşık 200 çeşit mum ile dikkat çekiyor. Eroğlu, müşterilerine daha güzel kokulu ve sağlıklı ürünler sunarak yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Müşterilerin genellikle doğal malzemelerle yapılan ve sağlığa zarar vermeyen çeşitli kokulardaki mumları tercih ettiğini belirtiyor.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde görev yaptığı usta öğreticilikten sonra kendi işletmesini kuran Suna Eroğlu’nun doğal malzemelerle hazırladığı mumlar, sosyal medyanın ve turistlerin ilgi odağı haline geldi.
Eroğlu, yaklaşık 200 çeşit mumu esanslar ve doğal malzemelerle üretiyor ve ürünlerinin fabrika mumlarından daha güzel koktuğunu ve sağlıklı olduğunu belirtiyor. Eroğlu, mum yapımını öğrenme amacının zorunluluktan kaynaklandığını, öğrencilerine eğitim vermek için bu işi öğrendiğini ve daha sonra iş hayatına yöneldiğini ifade ediyor. Bir yıldır Sur ilçesindeki atölyesinde doğal ürünlerle mumlar üreten Eroğlu, esansların tamamen doğal ve sağlığa zarar vermeyecek olduğunu vurguluyor. Müşterilerin genellikle öğrenciler olduğunu belirten Eroğlu, aynı zamanda mumları romantizm veya dekorasyon amaçlı kullananların da olduğunu dile getiriyor.

Exit mobile version