Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

108 Güneydoğulu Firma WorldFood İstanbul 2024’te Yer Aldı

İstanbul’da kapılarını bugün ziyaretçilere açan WorldFood İstanbul 2024 Fuarı’nda, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden 108 firmanın yer aldığı bildirildi. Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, fuarın 3-6 Eylül tarihleri arasında devam edeceğini belirterek katılımcılara başarılar diledi.

İstanbul’da kapılarını bugün ziyaretçilere

Bu yıl 32’ncisi düzenlenen Uluslararası WorldFood İstanbul 2024 Fuarı, İstanbul’da yapılan açılış töreniyle ziyaretçilere kapılarını açtı. Fuar, Gaziantep başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde faaliyet gösteren 108 markayı ağırlıyor ve 3-6 Eylül 2024 tarihleri arasında binlerce ziyaretçiyi bekliyor.

Fuarın ilk gününde yoğun bir ilgiyle karşılandığını belirten Başkan Celal Kadooğlu, “Türkiye’nin en önemli sektörleri arasında yer alan hububat ve bakliyat sektörünün, WorldFood İstanbul Fuarı ile ülkemizin ticaret merkezi haline gelmesine yönelik adımlarını önemli buluyoruz. Türkiye Gıda Platformu’nun desteğiyle, fuar her yıl daha da büyüyüp güçleniyor. 12 ana ürün grubundan 1500’e yakın katılımcının yer aldığı fuarda, bölgemizden 108 markamız ziyaretçileri ağırlıyor. Bu yıl fuarda oluşturulacak iş hacminin 2 milyar Euro’yu aşmasını bekliyoruz. Fuara katılan bütün firmalarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.