Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23 Nisan Ulusal Egmenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

 Günün anlam ve önemini

 Günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinden Emel Çelik “Atatürk’e” adlı şiiri, Özel İdare İlköğretim Okulu öğrencilerinden Beyza Maviş, “23 Nisan Gelince” adlı şiiri, Ümmü Tuğsuz Anaokulu öğrencilerinden Arda Ağır ve İklim Kelleci “23 Nisan” okudular.
 Dumlupınar İlköğretim Okulu Folklor Ekibinin gösterimi ile İstiklal Anaokulu öğrencilerinin sunmuş olduğu gösterilerin ardından Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencilerinden Esma Öztürk “Kahraman Milletin” adlı şiiri, akabinde Ahmet Emine Çil Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri sunuldu. Daha sonra Ümmü Tuğsuz Anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler sunuldu. Tuğsuz Ali Ağa İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ayşenur Ertürk “23 Nisan” adlı şiiri okudu. M. Sadık Paccı Anaokulunun hazırladığı gösterilerin ardından Dumlupınar İlköğretim Okulu Müzik Korosu şarkılar söylediler.
 Şehit Bekir Oruçtutan İlköğretim Okulu bandosu eşliğinde geçit töreni ile program son buldu.
 Törenlerin ardından protokol üyeleri ve birçok vatandaş Çakırhöyük köyüne geçerek oradaki kutlama törenlerine katıldılar.