5 Beldenin 3’ünü CHP, 2’sini AKP kazandı

Çakırhüyük’te CHP adayı Mitat Çetin 121 oy farkla seçimi kazanırken, Şambayat’ta da önseçim ile aday olan CHP adayı Nejdet Arıcı en yakın rakibi AKP adayı Orhan Mutlu’ya 317 oy fark attı. Kesmetepe’de ise CHP adayı Vakkas Acar ile DP Yusuf Parlak adayı arasında çekişme yaşandı. Acar, 9 oy farkla seçimi kazanan isim oldu. İlk 2 […]

Çakırhüyük’te CHP adayı Mitat Çetin 121 oy farkla seçimi kazanırken, Şambayat’ta da önseçim ile aday olan CHP adayı Nejdet Arıcı en yakın rakibi AKP adayı Orhan Mutlu’ya 317 oy fark attı. Kesmetepe’de ise CHP adayı Vakkas Acar ile DP Yusuf Parlak adayı arasında çekişme yaşandı. Acar, 9 oy farkla seçimi kazanan isim oldu. İlk 2 sıradaki iki aday da CHP’den aday adayı olmuştu.
Köseceli ve Suvarlı Beldelerinde ise AKP adayları kazandı. Köseceli’de Mehmet Kurtulmuş en yakın rakibi CHP adayı Aydın Ünal’a 110 oy fark atarken, MHP adayı Ömer Orhan’a ise 310 oy fark attı. Suvarlı’da da Mehmet Korkmaz AKP’de seçimin kazanan isimi oldu. Korkmaz en yakın rakibi BBP adayı Gazi Sabancı’ya 618 oy fark attı. AKP’den aday gösterilmeyince MHP’den seçime giren eski Belediye Başkanı Ömer Faruk Bozdağ ise 3. sırada yer aldı. 
Sonuçlar kesin olmamakla birlikte, partilerin Beldelerde kazananları ve aldıkları oy miktarları.

Exit mobile version